TEKSAN Sanayi Sitesi’nden başkan Ünlüce’ye ziyaret TEKSAN Sanayi Sitesi’nden başkan Ünlüce’ye ziyaret

Haber: Özlem Biberoğlu

Sağlıkçılar için hayata geçirilecek 180 konutluk Mihrimah projesinde; evlerin 4,5 milyon ile 7 milyon lira arasında satılacak. Ücretlerin yüzde 40’ının peşin alınacağı projede 24 boyunca ev sahiplerinin kendilerinin belirlediği miktarlarda aylık sabit ödemeler yapılacak. Ev tesliminde ise; kalan paranın tümü ödenerek sağlıkçılar ev sahibi olabilecek.

SABİT ÖDEME AVANTAJI

Eskişehir Sağlık Sen, Mihrimah adını verdikleri, sağlık çalışanları için yapılacak konut projesinin detaylarını Ramada Otel’de düzenlenen basın toplantısıyla açıkladı. Sendikanın Şube Başkanı Hüseyin Köksal projeye dair şunları söyledi: “Sağlık çalışanlarımız için Zagutoğlu İnşaat ile birlikte Ihlamurkent’te yapacağımız bir konut anlaşması imzaladık. 180 dairenin bulunduğu, 3 farklı lansmanda 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler ile sosyal tesisin de olduğu güzel bir projeye başladık.  Sağlık çalışanlarımıza çok cüzi miktarda ödeyecekleri ön ödeme paralarıyla birlikte 24 ay sabit ödeme avantajı sağladık. Şu an altyapı hazırlıkları, ruhsat vb. hazırlanmış durumda. Temel atma törenimizi gelecek ay içinde gerçekleştirip, 24 ay sonra da konut inşaat alanını teslim edecek şekilde hazırlandık.”

STANDARTLARIN ÜZERİNDE İNŞAAT

Projeye ilişkin bilgi veren Zagutoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Atıcı ise; “Standartların üzerinde bir inşaat yapacağız. Özel otoparklar, kadınların ve erkeklerin ayrı yararlanabileceği iki ayrı sosyal tesis, fitness salonu ve sauna gibi bir insanın dışarıda arzu edeceği bütün sosyal aktiviteleri bu projemizde toparladık.” diye konuştu.