Sağlık Haberleri

Sağlık-Sen’den Kadın Sağlık Çalışanlarına Özel Etkinlik

Eskişehir Sağlık-Sen Şubesi, kadın sağlık çalışanları için keyifli bir sosyal etkinlik düzenleyerek, iş hayatının stresini azaltmayı amaçladı.

Abone Ol

Eskişehir Sağlık-Sen Şubesi, kadın sağlık çalışanları için keyifli bir sosyal etkinlik düzenleyerek, iş hayatının stresini azaltmayı amaçladı. Dede Korkut Parkı’nda Kadınlar Komisyonu öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, katılımcılara canlı müzik, eğlenceli oyunlar ve doğanın ferah atmosferi eşliğinde güzel bir gün geçirme fırsatı sundu. Sağlık çalışanları, aileleriyle birlikte bir araya gelerek iş hayatının yoğunluğundan uzaklaşıp rahatlama imkânı buldu.

Dayanışma ve Motivasyonun Güçlendirilmesi Hedefleniyor

Etkinlikte bir konuşma yapan Eskişehir Sağlık-Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, “Bu tür sosyal etkinlikler ile sağlık çalışanları arasındaki dayanışmayı artırmayı ve motivasyonu yükseltmeyi amaçlıyoruz. Eskişehir Sağlık-Sen olarak her zaman çalışanlarımızın yanında olmaya, onların iş hayatındaki zorlukları hafifletecek sosyal projeler geliştirmeye devam edeceğiz,” dedi. Ayrıca, etkinliği organize eden Kadınlar Komisyonu Başkanı Bengü Demirtaş’a ve komisyon üyelerine teşekkürlerini iletti.

Eskişehir Sağlık-Sen, sağlık çalışanlarına yönelik sosyal projelere öncülük ederek onların hem iş hem de sosyal hayatlarına dokunmaya devam ediyor.