Spor

Şampiyonluk Yolunda Tek Yürek!

Eskişehirspor Sevdalılarından Bayrak Asma Çağrısı: Şampiyonluk Yolunda Tek Yürek!

Abone Ol

 

Eskişehirspor taraftarları, şanlı kulüplerinin hak ettiği günlere dönmesi için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. "Sana şampiyonluk yakışır Es-Es'im!" sloganıyla başlatılan bu kampanya, Eskişehir sokaklarını Es-Es bayraklarıyla süslemeyi hedefliyor.

Eskişehirspor taraftarları ve tüm Eskişehir halkı, camlarını, balkonlarını ve iş yerlerini Eskişehirspor bayraklarıyla donatmaya davet edildi. Şehir genelinde kırmızı siyah renklerle estirilecek bu coşkulu hareketin, Eskişehirspor’un zor günleri geride bırakacağına olan inancı pekiştireceği belirtiliyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da kampanyaya tam destek verdi. Eskişehirspor’un şehrin ve halkın ortak değeri olduğunu vurgulayan Ataç, "Eskişehirspor’un, tarih boyunca pek çok zorluğu aşarak elde ettiği başarılar hepimize ilham vermeye devam ediyor. Bugün de kulübümüzün hak ettiği yerlere tekrar gelebilmesi için desteğimizi göstermek önemli. Tüm hemşehrilerimizi, bu kampanyaya katılmaya ve Eskişehirspor bayraklarını camlarına, balkonlarına asmaları için davet ediyorum," dedi.

Eskişehir halkı, Başkan Ataç’ın bu çağrısına büyük ilgi gösterirken, şehrin dört bir yanının Eskişehirspor’un renkleriyle donatılması bekleniyor.