Kadın öğretmenler süt iznini kullanabilmeli Kadın öğretmenler süt iznini kullanabilmeli

Otopark vasfından çıkartılarak akaryakıt istasyonu yapılmasının birilerine rant sağlama çabası olduğunu öne süren AK Parti İl Başkanı Albayrak, “Yerel seçimin üzerinden 6 ay geçti, işçi kıyımı ile başlayan Tepebaşı Belediyesi bugün de imar rantı ile gündemimizde burası akaryakıt istasyonu olarak devam edecek tüm belediye başkanlarına soruyoruz: Bu rantı kimin için açtınız kentin önemli bir parkının, bir ortaokulun yanına bir akaryakıt istasyonu açmak hangi akla sığar? Bu yakınlarda 3-4 tane akaryakıt istasyonu varken, kentte otopark sorunu her geçen gün büyürken mevcut bir otoparkı yıkmanızın nedeni nedir?” ifadelerini kullandı.

Sazova otoparkının olduğu alanın önceden yeşil bant olarak geçtiğini ve mecliste revize edilerek zaman içinde otoparka çevrildiğini aktaran Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tepebaşı Belediye Meclisi’nde AK Parti’nin red oyu vermesine karşın oy çokluğu ile bu kararı aldır. Kente yeteri kadar otopark yapmıyorsunuz, mevcut otoparkı neden yıkıyorsunuz, kimlere söz verdiniz rant için? Diye sormak için buradayız.”

Konuyu yargıya taşıyacaklarını da sözlerine ekleyen Albayrak, “ Her zaman rant kelimesini kullanan CHP İl Başkanı’na CHP’li belediyelere soruyoruz: burası kime rant sağlamak için akaryakıt istasyonu vasfı verildi?” şeklinde konuştu.