• DOLAR 34,11 %0.28
  • EURO 38,05 %-0.02
  • ALTIN 2.859,40 %1.06
  • BİST100 9.908 %-0.68
  • BITCOIN 62.555 %-1.02
  • ETHERIUM 2.528 %4.25
23°
1 ay önce Eğitim

Sivrihisar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı (SEV) Başkanı Bekir Kalır, vakfın 2024-2025 eğitim öğretim yılı hedefleri ve faaliyetleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kalır, Sivrihisar’ın zengin tarihi ve kültürel mirasını koruma ve tanıtma misyonuyla hareket ettiklerini belirterek, vakfın eğitim alanındaki katkılarına dikkat çekti.

1 ay önce Kültür sanat

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, hayatını kaybeden usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal’ın ismini, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’ndeki Sanat Sokağı’nda bulunan Şehir Tiyatroları Genco Erkal Sahnesi’nde yaşatacak.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de bir otobüs durağında uygunsuz hareketler sergilediği gerekçesiyle gözaltına alınan şahıs, 'Cinsel Taciz' suçundan adliyeye sevk edildi.

1 ay önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “ Eskişehir'den bütün Türkiye'ye belediyelere yapılmak istenen mali darbe girişimini şikayet ediyorum."

1 ay önce Alış-Veriş/İş dünyası
1 ay önce Sağlık Haberleri

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Uğur Bilge çocukluk çağı obezitesi tehlikesine dikkat çekerken, yaz tatilinde çocukların obeziteden mutlaka korunması gerektiğini belirterek konu ile ilgili bilgilendirici bir açıklama yaptı.

1 ay önce Gündem
1 ay önce Afyonkarahisar

Samsun'da göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen taksi şoförü polis tarafından gözaltına alındı.

1 ay önce Asayiş

Afyonkarahisar’da evini silah tamir atölyesine çeviren şahsın adresine yapılan baskında suikast tabancası ile birlikte 22 ruhsatsız silah ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de iki sokak kesişimde otomobilin çarptığı bisikletli 12 yaşındaki çocuk metrelerce havaya savrulurken o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.