• DOLAR 34,11 %0.28
  • EURO 38,05 %-0.02
  • ALTIN 2.859,40 %1.06
  • BİST100 9.908 %-0.68
  • BITCOIN 62.555 %-1.02
  • ETHERIUM 2.528 %4.25
23°
1 ay önce Siyaset

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan AK Parti Hükümetinin SGK borçları ile ilgili hamlesini değerlendirdi. Ulucan, “AKP Hükümeti, Sosyal Güvenlik Kurumuna borçlarını bahane ederek, yerel yönetimlerin gelirlerinin bir kısmına el koyacaktır.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından Beylikova ilçesindedüzenlenen Teknoloji Diyeti Kampı, gençlere teknolojik cihaz ve ekipmanlardan uzakdoğa ile baş başa bir hayat deneyimi yaşattı.

1 ay önce Gündem

ETO Başkanı Metin Güler, 1 Ağustos 2024 itibariyle geçerli olan doğalgaz zammının tüccar ve sanayici için çok ciddi bir yük oluşturacağını belirterek, yüksek enerji zamlarının enflasyonla mücadeleyi olumsuz etkileyeceğini kaydetti.

1 ay önce Sağlık Haberleri

Kelebek hastalığından dolayı farklı şehirlerde birçok hastaneye başvurarak kolundaki tümörün alınmasını isteyen Elif Sultan Karabayır, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yarası temizlenerek tedavi oldu

1 ay önce Spor

Para yüzme Türkiye şampiyonasında madalyaları topladık

1 ay önce Asayiş

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantı sonrası Ankara'dan dönüş

1 ay önce Gündem

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların çalışmalarını yerinde incelemek için geldiği Eskişehir'de, tarım sektöründeki mevcut durumu ve gelecek projeksiyonları değerlendirdi.

1 ay önce Sağlık Haberleri

Kırgızistan'dan Eskişehir Fizyomer Terapia Estetica Denta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi'ne gelerek aldığı tedavi ile yürüme güçlüğünü aşıp, okulunun futbol takımına seçilen Emirkhan Bekmurzaev, gövde kaslarını geliştirmek ve solunum kapasitesini arttırmak için tekrar Eskişehir'de tedavi almaya başladı.

1 ay önce Gündem

Prag Büyükelçisi Dr. Egemen Bağış, Eskişehir Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği (ERBALDER) heyetini makamında ağırladı.

1 ay önce Bilecik

Bilecik'in Gölpazar ilçesinde bulunan ve yamaç paraşütünün cazibe merkezi olmaya başaran Meryem Dağında ilk uçuşlar başladı.