İYİ Parti Eskişehir İl Teşkilatı, partinin 7. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Vilayet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni gerçekleştirdi. Törende konuşan İl Başkanı Serdar Ulucan, şehitlerimizi rahmetle andıklarını belirterek, İYİ Parti'nin Türkiye’nin bağımsızlığı ve milletin huzuru için kurulduğunu ve bu yolda mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

Ulucan, "Bu toprakları bize vatan kılan ve bu uğurda canlarından vazgeçen bütün şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz" diyerek başladığı konuşmasında, İYİ Parti'nin kuruluş felsefesini vurguladı: "25 Ekim 2017’de, yok olan adalet düzenini ve kaybolan demokrasiyi tekrar tesis etmek adına binlerce vatansever ile bir araya gelerek kurduğumuz İYİ Partimiz, bugün yedinci yılını doldurdu. Bu parti, kolay ve rahat bir şekilde değil, akıllara durgunluk veren imkansızlıklar, engellemeler ve yasaklamalarla kuruldu."

CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığına 100’e Yakın Yeni Üye Katıldı CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığına 100’e Yakın Yeni Üye Katıldı

Türkiye'nin dört bir yanında vatana ve millete sahip çıkmak için yola çıktıklarını söyleyen Ulucan, "Biz Türkiye’nin milliyetçi, kalkınmacı, özgürlükçü, demokrat bir alternatife sahip olması için yola çıktık. Devletimize ve milletimize dört bir yandan saldıran dahili ve harici düşmanlara karşı göğsümüzü siper etmek için bu kutlu yola çıktık" diyerek İYİ Parti'nin ülkenin milli menfaatleri için var gücüyle çalıştığını ifade etti.

İYİ Parti’nin Türkiye’de huzur, adalet ve güvenliği sağlamak için yılmadan çalışacağını dile getiren Ulucan, "Milletimizin geleceğine kem gözlerle bakanlara karşı, bugüne kadar nasıl kararlı durduysak bundan sonra da aynı şekilde durmaya devam edeceğiz. 7 yıldır ülkemizde kalkınmanın, hürriyetin, milli güvenliğin, huzurun ve adaletin tesisi için verdiğimiz mücadeleyi, bundan sonra da yorulmadan devam ettireceğiz" diye konuştu.

Konuşmasının devamında, "Kurulduğumuz günden bugüne kadar her türlü engellemelere rağmen verdiğimiz mücadelenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bütün engelleri aştık ve partimiz bugün hiç olmadığı kadar kuvvetli bir hale geldi" ifadelerini kullanan Ulucan, İYİ Parti'nin toplumsal dayanışma ile daha da büyüyeceğini belirtti.

Törende "İYİ Partimizin güneşini göğe yükseltmeye devam edeceğiz. Son nefesimize kadar hürriyet, adalet ve eşitlik demeye devam edeceğiz. Türk milleti diyeceğiz, böldürtmeyeceğiz. Türk bayrağı diyeceğiz, indirtmeyeceğiz. Türk vatanı diyeceğiz, eksiltmeyeceğiz. Cumhuriyeti kaim, devleti daim eyleyeceğiz" diyen Ulucan, "Varlığımız Türk varlığına armağan olsun, ne mutlu Türk’üm diyene!" sözleriyle konuşmasını tamamladı.