Çok sevilen sokak lezzetlerini, ekonomik koşullarda çok uygun fiyatlarla halkla buluşturan Biber Sokak Lezzetleri Kafe Yenibağlar’da açıldı.
Uzun yıllar döner ustalığı yapan Osman Usta olarak tanınan Osman Bakleci’nin et yemeklerinin yanı sıra çorbalar ve sokak lezzetlerini de menüye ekleyerek, geniş bir yemek yelpazesi sunuyor. Kurucusu olduğu Biber Sokak Lezzetleri Kafe’nin en önemli özelliğinin ise; fiyatlarının halkın bütçesine uygun bir şekilde hazırlanması olduğunu belirten Osman Usta, “Özellikle tüm Eskişehir halkının gönül rahatlığı ile gelebilmesi ve lezzetli yemeklerimize çok uygun fiyatlara ulaşabilmesi için kar etmeyi 2. plana koyduk ve hizmeti önceleyen bir fiyat politikası ile hizmete girdik.” şeklinde konuştu. 
Mekanın Eskişehir’e hayırlı olmasını dileyen Özgür Tulun ise, tüm Eskişehirlileri birbirinden güzel lezzetleri uygun fiyatlarla denemeye davet etti. 

Kimler Konut Sigortası Yaptırabilir? Kiracı Konut Sigortası Yaptırabilir mi? Kimler Konut Sigortası Yaptırabilir? Kiracı Konut Sigortası Yaptırabilir mi?

Açılışa Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve çok sayıda davetli katıldı.
Sokak lezzetleri üzerine Yenibağlar Mahallesi, Eti caddesi 35/a’da hizmete açılan kafe haftanın 7 günü sabah 9’dan gece 02.00’a kadar hizmet verecek.Uygun Fiyatli Sokak Lezzetleri Biberde (2)