Ayşenur bir barış aktivistiydi Ayşenur bir barış aktivistiydi

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü 112 Başhekimliği görevinde  2017 yılından bu yana görev yapan Veli Görkem Pala, yeni bir göreve atandı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı'na geçiş yapan Pala, yaptığı açıklamada bugüne kadar süren görevini tamamladığını belirtti.

Veli Görkem Pala, konuşmasında, Eskişehir ve Kütahya’da yaklaşık 10 yıldır farklı zamanlarda sağlık alanında çeşitli görevlerde bulunduğunu ve bu süreçte yanında olan birçok önemli isme teşekkür etti. Pala, "Bu bir veda değil, hikâyemde yeni bir başlangıç" diyerek yeni görevine duyduğu heyecanı dile getirdi.

Teşekkür mesajında Ali Mumcu, Prof. Dr. Uğur Bilge, Dündar Ünlü, Murat Özcan, Kadir Bıyık, İsmail Cander gibi isimlere özel olarak teşekkür eden Pala, görev süresi boyunca Eskişehir'deki sağlık hizmetlerine katkıda bulunmanın gururunu yaşadığını belirtti. Ayrıca sağlık çalışanlarına ve yönetici ekibine de iş birliği ve özverili çalışmalarından dolayı minnettarlığını ifade etti.

Görev değişikliğini duyuran Pala, "Amacımız her zaman devlet ve millet için en iyi şekilde çalışmak oldu. Bundan sonra da aynı azimle yoluma devam edeceğim," dedi.