Alış-Veriş/İş dünyası

Veteriner Maması Nedir, Neden Tercih Edilmeli?

Abone Ol

Kedi ve köpeklerin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için doğru beslenmeleri oldukça önemlidir. Dostlarınızın beslenme ihtiyaçlarını en iyi ve doğru şekilde karşılamak adına geliştirilen veteriner mamaları, farklı ihtiyaçlara sahip olan evcil hayvanların diyetlerinde kullanılmaktadır.

Profpetmama güvencesi ve ayrıcalıklarıyla sunulan, Avrupa’nın önde gelen mama markalarına ait veteriner mamalarını, hangi durumlarda ne gibi mamaların kullanılması gerektiğini ve veteriner mamaları ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi sizler için anlattık.

Veteriner Maması Nedir?

ProfpetMama Veteriner mamaları, normal mamalardan farklı olarak evcil hayvanlarınızın ihtiyaçlarına uygun şekilde, özel formülize edilen mamalara verilen isimdir. Bu mamalar, farklı hastalık ve hassasiyet durumlarında hem önleyici hem de tedavi edici olarak kullanılabilmektedir.

Veteriner Mamalarının Türleri ve Faydaları Nelerdir?

Beslenme ile bağlantılı her türlü hastalık ve hassasiyet için farklı veteriner maması çeşitleri bulunmaktadır.

●       Kilo kontrolü mamaları: Kilo kontrolü için formülize edilen veteriner mamaları, daha düşük kalori ile dostunuzun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri tam olarak karşılamaktadır.

●       Urinary mamalar: Urinary veteriner mamaları, idrar yolu sağlığını destekleyen, pH dengesini sağlayarak böbrek taşı oluşumunu önleyen, bu ve bunun gibi hastalıkların tedavisinde de kullanılan mamalardır.

●       Hipoalerjenik mamalar: Farklı intolerans ve alerji sahibi evcil hayvanların beslenmesinde kullanılmaktadır.

●       Sindirim sağlığı destekleyici mamalar: Sindirim sorunları yaşayan evcil hayvanların tedavisi ve daha konforlu bir yaşam sürmeleri adına kullanılmaktadır.

●       Kısırlaştırılmış evcil hayvan mamaları: Kısırlaştırma sonrasında kilo kontrolünü ve kalori dengesini sağlamak adına kullanılmaktadır.

Bu ve bunun gibi pek çok ihtiyaç için kullanılabilen veteriner mamaları, dostlarınızın daha rahat ve konforlu bir yaşam sürmesi için önemlidir.

Profpetmama, Avrupa’nın yüksek kalite standartlarında üretilen, uzmanlar tarafından formülize edilen özel veteriner mamalarını hayvanseverler ile buluşturuyor. Her biri en kaliteli hammaddeler ile üretilen, dünya standartlarına ve gerekli sertifikasyonlara sahip olan Kis-Kis, Pro-Vet gibi mama markaları, uygun fiyatlarla Profpetmama’da dostlarınızı bekliyor.