Gündem

Vişnelik’te Coşkulu Şenlik

Odunpazarı Belediyesi, Kent Konseyi Ve Mahalle Meclisi’nden Vişnelik’te Coşkulu Şenlik

Abone Ol

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde bulunan Vişnelik Mahallesi, geçtiğimiz hafta sonu Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Kent Konseyi ve Vişnelik Mahalle Meclisi’nin "Komşunu Al, Sen de Bize Katıl" sloganıyla ortaklaşa düzenlediği mahalle şenliği ile renklendi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, keyifli anlar yaşandı.

Etkinlik açılışını Vişnelik Mahalle Meclisi Başkanı Ahmet ARACI ve Vişnelik Mahallesi Muhtarı Meriç GÜNEY’in başlattığı etkinliğe CHP Eskişehir Milletvekilleri İbrahim ARSLAN ve Utku ÇAKIRÖZER, Odunpazarı Belediyesi Başkan Vekili Emre GENÇ,CHP Eskişehir İl Başkanı Talat YALAZ ve CHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Sibel YEŞİLDAL da katılarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi ve şenliğin coşkusuna ortak oldular. Şenlikte sahne alan müzik grubu Grup 1Hoşseda, sevilen şarkılarıyla katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, şenlikte yaptığı konuşmada, “Bu tür etkinliklerle mahalle sakinlerimizi bir araya getirerek, komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi ve  mahalle ölçekli sorunları ortak akıl ile birlikte çözüm önerilerini ilgili yerlere sunarak toplumsal dayanışmayı artırmayı amaçlıyoruz. Vişnelik Mahallesi’nde düzenlediğimiz bu şenlik, katılımın yüksek olması ve olumlu geri dönüşlerle amacına ulaşmıştır” dedi.

Vişnelik Mahallesi sakinleri, bu tür etkinliklerin mahallelerinde daha sık düzenlenmesini isteyerek etkinliğe destek veren başta Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım KURT ‘a, Odunpazarı Kent Konseyi Vişnelik Mahalle Meclisi’ne, ve muhtarlığa teşekkürlerini ilettiler. Şenlik, akşam saatlerinde sona erdi.