Gündem

Yılmaz Büyükerşen’e Ziyaret ve Davet

AHPADİ Derneği Başkanı Mehmet Ektaş, bugün Yılmaz Büyükerşen’e yapılan ziyaretle ilgili bir açıklama yaptı.

Abone Ol

AHPADİ Derneği Başkanı Mehmet Ektaş, bugün Yılmaz Büyükerşen’e yapılan ziyaretle ilgili bir açıklama yaptı. Ektaş, ziyaret kapsamında Büyükerşen’e minnet ve teşekkürlerini ileterek, kendisine bir plaket sunduklarını ve 26 Ekim’de gerçekleşecek olan “Atatürk Cumhuriyetini Yeniden Kurmak” konulu söyleşiye davet ettiklerini belirtti.

Mehmet Ektaş yaptığı açıklamada, “Sayın Yılmaz Büyükerşen, ülkemizin yetiştirdiği en değerli bilim, sanat, siyaset insanlarından biridir. Eskişehir’e kazandırdığı kimlik ve hemşehrilerimizde geliştirdiği Eskişehirlilik bilinci, kentimize olan hizmetlerinin en önemli göstergesidir. Bu vesileyle kendisine minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla bir plaket takdim ettik,” dedi.

AHPADİ Derneği Başkanı Ektaş ayrıca, “Atatürk Cumhuriyetinin bugünlerde her yerinden örselendiği bir dönemde, toplumsal duyarlılığımızı artırmak ve umudumuzu pekiştirmek amacıyla 26 Ekim’de Prof. Dr. Gökhan Çapoğlu’nun katılımıyla gerçekleştireceğimiz söyleşi programına Sayın Büyükerşen’i davet ettik,” ifadelerini kullandı.

Ziyarette, anayasa tartışmaları ve güncel siyasi konular hakkında da görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Ektaş, Yılmaz Büyükerşen’in AHPADİ’nin çalışmalarına yönelik olumlu değerlendirmelerinin kendilerini memnun ettiğini sözlerine ekledi.

Son olarak Ektaş, Yılmaz Büyükerşen’in Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Danışmanlığı ve CHP Danışmanlığı görevleriyle Eskişehir’e hizmet etmeye devam edeceğini belirterek, “Sayın Büyükerşen’e kucaklayan, samimi ve sevgi dolu ev sahipliği için teşekkür ediyoruz,” dedi.