YouTube’da fark edilmek oldukça zor. En azından benim için öyleydi. Özellikle başlarda ne yaparsan yap tam anlamıyla karşılığını göremediğinde hevesinin kırılması mümkün.

Ancak, endişelenmeye gerek yok! Ben de senin gibiyken YouTube abone satın alservisinden faydalanabileceğimi keşfettim. Bu, hesabımda devrim niteliğinde bir dönüşüm yarattı. Eğer içerik üretmekten ve abonelerinle iletişim içerisinde olmaktan keyif alıyorsan, doğru yöntemi buldun çünkü abone satın aldıktan sonra tek odaklanman gereken bunlar olacak.

Şimdi, hep birlikte YouTube topluluğunu oluşturmanın ilk ve en önemli adımını atalım: kanalımız için abone satın alalım.

Neden YouTube Abone Satın Almalıyım?

YouTube’da büyümenin en önemli koşullarından biri yüksek abone sayısına sahip olmaktır. Şöyle düşün, YouTube’a başladığında videolarını izleyecek insanlara ihtiyacın var ve bu doğrultuda çalışıyorsun. Bunun olması için çabalıyorsun ki erişimin artsın. Ne kadar çok kişiye ulaşırsan, o kadar hızlı büyür ve YouTube’un sana sunacağı imkanları artırırsın.

Ben YouTube’a ilk başladığımda ise gerçekten umutsuzdum. Başlarda 50 kişilik bir aboneye sahip olduğumda bu abonelerle gerçekten yakın bağlar kurabilmiştik. Bu, hala en büyük ve özel başarılarımdan biridir. Fakat bunu artırmak oldukça zordu.

Bu 50 kişi bana desteğini hiç ihmal etmeyip YouTube topluluğumuzun tohumlarını ekmemizi sağlasa bile, bu kadar kişi ile maalesef daha fazla büyüyemiyordum. Bunun için her yöntemi denedim ve bir sonuç alamadım.

Sonrasında YouTube abone satın al servisiyle karşılaştığımda, bu benim dönüşüm noktam oldu. Bu aşamadan sonra sadece büyüdük ve gerçek bir YouTube topluluğunu oluşturabildik; ben ve sevgili abonelerim! Aynı şekilde bir başarı elde edebilmek için lütfen buraya tıkla ve abone satın al!

Yeni YouTube Aboneleriyle Gelen Fırsatlar

Yeni YouTube aboneleriyle gelen onca avantajla birlikte dönüşümünüzü yaşayın. İlk olarak, kazanacaklarınız kümülatif olarak artacak. Nasıl mı? Sırasıyla anlatalım:

1.    Algoritmayı Tarafınıza Çekin

YouTube’da büyümenin en zor taraflarından biri algoritma tarafından fark edilmektir. Ne yaparsanız yapın algoritma sizi ilk etapta fark etmeyebilir çünkü bunun için etkileşiminizin yüksek olması gereklidir. Mesela YouTube’da 3 aydır aktif olarak var olduğunuzu fakat abone sayınızın 3 ayda artmasını hedeflediğiniz kadar artmadığını farz edin. Bu durumda YouTube algoritması tarafından algılanmak oldukça zordur.

Fakat kanalınızda yeni bir sürü abone olduğunda YouTube algoritması bu artışı fark edip içeriklerinizi sınıflandıracaktır. Bu subjektif yargıları olan bir algoritma değil, sizin başarınızı bu şekilde bir mekanizma ile ölçemez. Bunun yerine, algoritma bazı sayılarla başarınızı ölçecektir. Neleri dikkate alabilir:

·       AboneSayısı: Kanaldaki abone sayınız.

·       BeğeniSayısı: Videolarınızın aldığı beğeni sayısı.

·       İzlenmeSayısı: Videolarınızın izlenme sayısı.

·       İzlenmeSüresi: Kullanıcıların videonuzu ne kadar süre izlediği.

·       TıklamaOranı: Başlık ve küçük resmin ne kadar tıklanma aldığı.

·       YorumSayısı: Videolarınıza yapılan yorumların sayısı.

·       İçerikYüklemeSıklığı: Kanalınıza ne sıklıkta video yüklediğiniz.

·       PaylaşımSayısı: Ne kadar kişinin videonuzu paylaştığı.

·       AnahtarKelimeler: Videonuzda kullandığınız anahtar kelime ve etiketler.

·       Video Kalitesi: Video içeriği olarak değil fakat çözünürlük ve teknik kalitesi.

Gördüğünüz gibi, YouTube algoritması, sizin YouTube kullanıcıları ile olan etkileşiminize ve hesabınıza ne kadar kişiyi çekip onları aktif tuttuğunuza bakar. Bu veriler ile videonuzu tanır, önerir ve sıralar.

YouTube abone al servisi ile artırılmış abone sayısı, algoritmayı etkileyen en önemli verilerden biridir. Bununla birlikte, videolarınızı sınıflandırıp uygun kitlenin önüne çıkarma ihtimali oldukça yüksektir.

2.    Artan Etkileşim

YouTube algoritmasının bu farkındalığı sonucu daha fazla kişinin sayfasına düşüp videolarınızın izlenmesini artırdığınız gibi, bu insanları hesabınıza da çekebilirsiniz.

Videonuzun görünürlüğü artarak daha fazla etkileşim ihtimali de ortaya çıkar. Erişim etkileşimi beraberinde getirir. Zaten kaliteli içerik ürettiğiniz sürece önünüzdeki tek engel erişiminizin düşük olması olabilir. Bunu da abone satın alarak çözdüğünüz zaman önünüzde daha fazla engel kalmaz. Tek odaklanmanız gereken şey kaliteli ve doğru içerik üretimi süreci olur.

3.    Sosyal Kanıt

Daha fazlası, insanlar artık hesabınıza karşı daha güvenli bir yaklaşım geliştirir. Yüksek abone sayısı her zaman güven verici bir etken olmuştur. Spesifik bir nişte yüksek aboneli bir YouTube kanalı gördüğümüzde, kanalın o alanda uzman olduğu varsayımında bulunuruz. Bu, psikolojik bir etkidir ve izlemeyi seçtiğimiz videolardaki etkisi yadsınamaz.

Örneğin, bir yemek tarifi arıyorsanız bunu genelde yüksek etkileşimli büyük hesaplardan seçersiniz ki tarifi uyguladığınızda işe yaramaması ihtimalini sıfıra düşürün. Bu oldukça yaygın bir anlayıştır. Az aboneli bir kanalın paylaştığı tarif ile çok aboneli büyük bir kanalın paylaştığı videonun yarattığı güven arasında ciddi bir fark vardır. Büyük YouTube hesabı her zaman daha çok kişiyi kendine çekerken, az aboneli hesap için işler biraz daha zordur.

Dolayısıyla, YouTube abone satın al servisinden yararlanmak güvenilirliğinizi bir anda çok artıracaktır. Yarattığınız bu ilk etkiyi Views4You ile güçlendirin!

4.    Artan İş Birliği Fırsatları

Artan iş birliği ve sponsorluk fırsatlarıyla kazancınızı hiç olmadığı kadar artırabilir ve erişiminizi, etkinizi büyütmeye devam edebilirsiniz! Yüksek abone sayınız sadece algoritmayı veya potansiyel izleyici kitlenizi etkilemekle kalmaz, nişinizdeki markaları ve kişileri de etkiler. Markalar, başarınızı gördüklerinde sizinle iş birliği yapmak için daha hevesli olurlar çünkü ulaştığınız insan sayısı onlar için de aynıdır.

Burada karşılıklı çıkarlar gözetileceği için, yüksek abone sayınız oldukça önemli bir kriter haline gelir ve iş birliği fırsatlarının artmasını sağlar. Dolayısıyla YouTube abone satın al servisinden faydalanmak harika bir yoldur!

5.    İçerik Üretiminde Verim

Bunca zaman ne yaparsanız yapın abone sayınız yeterince yükselmediyse bu oldukça heves kırıcı bir durum haline gelip motivasyon ve veriminizi etkileyebiliyor. Bunun dışında ayrıca dikkat dağıtıcı da olabiliyor. Potansiyelinizi 100% içerik üretiminde kullanabilmek için bunları dert etmiyor ve etkileşim için sürekli yeni yöntemler arıyor olmamalısınız.

YouTube abone satın al servisinde ise tek odaklanmanız gereken şey içerik üretmek olduğu için veriminiz artıyor.

Sıkça Sorulan Sorular

Sonuçları görmeye ne zaman başlarım?

Sonuçlardan kastınız satın aldığınız abonelerin hesabınıza yansıma hızıysa, endişelenmeyin, çünkü güvenilir ve saygın bir servis abonelerinizi çok hızlı bir şekilde kanalınıza yansıtacaktır. Bu konuda endişeniz olmasın! Ancak, genel olarak bahsettiğimiz sonuçları ne zaman göreceğinizi soruyorsanız, bunlar sizin içeriklerinize bağlıdır. Bahsettiğimiz algoritmik üstünlük ve sosyal kanıt gibi sonuçlar hemen ortaya çıkacaktır, ancak iş birliği fırsatları sizin başarınıza da bağlıdır.

YouTube abone satın almak ne kadar güvenli bir işlemdir?

Güvenilir bir satıcı seçtiğiniz sürece sorun yaşamazsınız. Güvenilir satıcılar, YouTube’un şartlarına uygun olarak hizmet sundukları gibi, sadece gerçek etkileşim sağlarlar. Ancak sahte hesaplarla kanalınızı doldurursanız, bunun hiçbir yararı olmayacaktır. Hatta algoritma bunu fark edebilir ve istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

En Etkili Bilim İnsanları Listesinde ESOGÜ'den 17 isim En Etkili Bilim İnsanları Listesinde ESOGÜ'den 17 isim

Nasıl abone satın alabilirim?

YouTube abone satın almak için öncelikle güvenebileceğiniz bir satıcı bulun. Sonrasında yapmanız gereken tek şey, bir paket seçip kanalınızın URL'sini girmek. Daha sonra ödemeyi tamamlayın ve işleminiz tamamlanmış olacak. İşte bu kadar.