Ak Parti Odunpazarı ilçe başkanı Ümit Sezer: 20 Mart 2023 tarihinde üstlenmiş olduğum Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevimden, İl Başkanımız ile yaşadığımız görüş ve fikir ayrılıklarından dolayı ayrılıyorum"dedi. 

Sezer açıklamasında şunları söyledi; "

Kıymetli Yol ve Dava Arkadaşlarım,

20 Mart 2023 tarihinde üstlenmiş olduğum Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevimden, İl Başkanımız ile yaşadığımız görüş ve fikir ayrılıklarından dolayı, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişare sonucunda bugün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım.

Bu kutsal görevi şahsıma layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Köse’ye şükranlarımı sunuyorum.

İlçe Başkanlığı sürecimde başta Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerim, değerli yol arkadaşlarım olmak üzere Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle Başkanlarıma ve Teşkilatlarına, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım ve Teşkilatlarına, seçimlerde Milletimizin iradesine sahip çıkan Sandık Kurulu Üyelerimize desteklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. 

Can dostumuza yuva olur musunuz? Can dostumuza yuva olur musunuz?

Bu süreçte her zaman desteklerini gördüğümüz , Milletvekilimiz Sayın Fatih Dönmez’e, Milletvekilimiz Sayın Ayşen Gürcan’a, Yerel Seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olan ve gece gündüz demeden bizimle birlikte çalışan ve desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Nebi Hatipoğlu’na teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

 Yine bu süreçte en çok ihmal ettiğim ve buna rağmen en büyük desteği gördüğüm kıymetli eşim Elif Hanıma, özel günlerinde, sıkıntılı zamanlarında, heyecanlı anlarında yanlarında olamadığım için bir gün olsa bile şikayet etmeyen kendileri küçük ama koca yürekli evlatlarım Muhammed Selim ve Ahmet Yağız’a anlayışlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Aktif siyasi hayatım boyunca görev aldığım her kademede Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olma şuuruyla davama hizmet ettim ve yine bundan sonraki süreçte de Partimin, Teşkilatımın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bir neferi olarak davamıza hizmet etmeye devam edeceğimi kamuoyuna saygılarımla arz ederim."dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM