AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, bugün sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi. Ali Güven Uygulama Oteli'nde düzenlenen kahvaltı programında konuşan Başkan Muhammed Ali Kaya, basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı. Tepebaşı ilçesinin gelişimine katkı sunacakları bir yönetim biçimi ile AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevini yürüteceklerini belirten Başkan Kaya, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı.

TBMM’de görüşülen sokak köpekleri yasa tasarısına ilişkin görüşü sorulan Kaya, “Biliyorsunuz benim köpeklerim ve atlarım var, ben de bir hayvanseverim ve hükümetin çıkaracağı yasayı takip ediyor ve sonuçlarını merakla bekliyorum.” şeklinde cevap verdi. Yönetim politikası hakkında da bilgi veren Kaya, “Bölgemizde bütünü korumayı amaçlıyoruz, parti ayrımı yapılmaksızın, tüm Tepebaşı bölgesinin hukukunu korumak adına bir yönetim anlayışı belirledik. Kapılarımız sonuna kadar açık, tabandan gelen biriyim yukarıda kaymak tabakası değil, bu işin mayasıyız. Tepebaşı modern bir ilçe barlar sokağımız var daha köşe mahallelerimiz ve tümünün özgürlüklerinin teminatı olacağımızın garantisini veririz,

Kentin sorunlarına ilişkin soruları da yanıtlayan Kaya, “Eskişehir’de trafik, kentsel sönüşüm sorunlarını hepiniz biliyorsunuz, belediyelerin sıkıştığı noktalarda halka hizmet etmek ve sorunları yetkililere ulaştırmak için elimizden gelen her şeyi yaparız.” ifadelerini kullandı.

Okullar açıldı toplu taşıma düzenlendi Okullar açıldı toplu taşıma düzenlendi