Arabalar, günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Bundan dolayı da günümüzde artık çoğu kişinin arabası bulunmaktadır. Özellikle son yıllarda araba kullanan kadınların sayısı da bir hayli fazladır. Ancak araba kullanabilmek için öncelikle ehliyet almak gerekmektedir. Bunun için iyi ve kaliteli bir sürücü kursuna yazılmak son derece önemli bir konudur. Trafiğin en yoğun olduğu şehirlerden biri olan Ankara’da da her yıl binlerce kişi ehliyet kursuna yazılıyor. Ankara en iyi sürücü kursu için nereye başvurulmalıdır?

Kaliteli Bir Ankara Sürücü Kursu İçin En Doğru Adres: OyaSürücü Kursu

Oya Sürücü Kursu, Ankara’nın köklü firmalarından biridir. Deneyimli eğitmen kadrosuyla birlikte yıllardır verdiği sürücü eğitimleri ile binlerce kişinin ehliyet sahibi olmasına yardımcı oluyor.

Son model araçları ile her türden ehliyet alma fırsatı sunan Oya Sürücü Kursu sayesinde, eğitim sonunda ehliyetinize kavuşarak artık özgürce aracınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. 16 saat süren direksiyon eğitimleri boyunca en deneyimli sürüş hocalarımızla adaylarımızın en iyi şekilde eğitim almasını sağlıyoruz.

Mithatpaşa ilkokulu müdürü öğretmenlere çocuk bakıcısı muamelesi yapamaz!!! Mithatpaşa ilkokulu müdürü öğretmenlere çocuk bakıcısı muamelesi yapamaz!!!

Oya Sürücü Kursu, hem otomatik vites hem de manuel vites B sınıfı ehliyeti vermekte olup, dilediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca özel ders hizmetlerimizle de sürüş deneyimlerinizi daha çok pekiştirerek daha iyi bir sürücü olma yolunda ilerleyebilirsiniz.

Sizler de Ankara’da gidebileceğiniz kaliteli bir sürücü kursu arıyorsanız doğru adrestesiniz. Ehliyet alma süreci ve direksiyon dersleri hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Oya Sürücü Kursu Fiyatları Nedir?

Kurs fiyatları her yıl artan zamlarla birlikte değişmektedir. Yıl içerisinde kurs fiyatları dönem dönem artmaktadır. Bununla birlikte ehliyet türüne göre de kurs fiyatları değişkenlik göstermektedir. Ayrıca teorik sınav ve direksiyon sınav ücreti de ayrı ayrı alınmaktadır. Buna ek olarak eğer aday bu sınavlardan kaldığı taktirde her girdiği sınav başına yine ücret ödemek zorundadır. Son olarak ehliyet harcı da eklenince toplam maliyet değişmektedir.

Eğer siz de Ankara sürücü kursuna yazılmak istiyorsanız Oya Sürücü Kursu’nda fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Bunun için isterseniz adresimize gelerek isterseniz de 0312 231 41 11 ya da 425 02 02 telefon numaralarımızdan bizi arayarak kurs hakkında merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

Ayrıca bizleri Facebook, Twitter ya da Instagram gibi sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek güncel kayıt dönemlerini yakından takip edebilirsiniz. Oya Sürücü Kursu, tüm kredi kartlarına ya da elden taksit imkanı da sunarak ödeme konusunda adaylara yardımcı olmaktadır.

Ankara en iyi sürücü kursu arayışına giren tüm ehliyet almak isteyen kişiler için Oya Sürücü Kursu karşınızda. Sizler de alanında uzman kişilerden sürüş eğitimi almak istiyorsanız ekibimizdeki en iyi hocalarımızla tanışın. Ehliyet almanın en kolay ve eğlenceli yolu Oya Sürücü Kursu!