Sivrihisar Çocuk Evi’ne Kayıtlar Devam Ediyor Sivrihisar Çocuk Evi’ne Kayıtlar Devam Ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, şehirdeki yaşam kalitesini artırmak amacıyla kesintisiz sahada olan ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi. İlk olarak Şirintepe Mahallesi Örme Sokak'ta gerçekleştirilen yol genişletme ve tretuvar çalışmalarını değerlendiren Başkan Ünlüce, ardından Sırma Sokak ve Sakintepe-Kozkaya mahalle yolundaki projeleri de ziyaret etti.

Örme Sokak'taki altyapı çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz üst yapı düzenlemelerinin hızlı bir şekilde hayata geçirildiğini belirten Başkan Ünlüce, bu sayede mahalle sakinlerinin ulaşımının daha konforlu ve güvenli bir hale geldiğini vurguladı.

Sırma Sokak'ta altyapı ekiplerinin çalışmaları devam ettiğini kaydeden Ünlüce, “Orada da çalışmalar biter bitmez, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerimiz asfaltlama ve tretuvar çalışmalarını hızla gerçekleştirecek.” diye ekledi.

Başkan Ünlüce, daha sonra kent merkezine yakın ana arter statüsündeki Sakintepe-Kozkaya mahalle yolundaki çalışmaları inceledi. Genişletme ve asfaltlama çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Ünlüce, ekiplerin yoğun mesaisiyle projenin tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti. “Bu çalışmalar tamamlandığında, hem Sakintepe hem de Kozkaya Mahallesi sakinlerinin ulaşım sorunları büyük ölçüde çözülecek ve yolun güvenliği artacaktır.” dedi.

Ziyaret sırasında Başkan Ünlüce’ye, EBB Genel Sekreteri Recai Erdir, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Bükülmez ve Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Niyazi Solak eşlik etti. Ekiplerle sahada görüşen Başkan Ünlüce, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı ve belediye olarak kent genelindeki yol ve altyapı projelerinin titizlikle devam edeceğini vurguladı.

Başkan Ünlüce, Eskişehir halkının kaliteli, güvenli ve modern ulaşım hizmetlerinden yararlanabilmesi için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirterek, “Hem kırsalda hem de merkezdeki yol çalışmalarımızla tüm sezonu çok iyi değerlendirdik. Tüm çalışmalarımızın Eskişehir halkına hayırlı olmasını diliyoruz ve sezon bitinceye kadar hep sahada olacağımızı, kesintisiz 7/24 çalışacağımızı bilmenizi istiyorum. Ekiplerimizle birlikte bu hedef doğrultusunda gece gündüz demeden sahadayız.” dedi.

Ziyaret sırasında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ünlüce, onların görüş ve taleplerini dinleyerek belediyenin hizmetleri hakkında bilgi verdi. Eskişehir halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.