Gündem

Başsavcı Üzeyir Karakülah Göreve Başladı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararnamesi ile Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, yeni görevine başladı.

Abone Ol

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararnamesi ile Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, yeni görevine başladı. Başsavcı Karakülah'ı ilk gününde Eskişehir Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak, Başsavcı Vekilleri Ayhan Gökalp, Mehmet Özel, İsa Tuncay ve Savaş Kılıç’ın yanı sıra çok sayıda hakim ve Cumhuriyet savcısı karşıladı.

Eskişehir Adliyesi önünde düzenlenen karşılama töreninde, Komisyon Başkanı Arif Hamdi Sazak ve Başsavcı Vekili Ayhan Gökalp, Başsavcı Karakülah’a çiçek takdim etti. Çiçek takdimi ve nazik karşılama için teşekkürlerini sunan Başsavcı Üzeyir Karakülah, kendisini karşılamaya gelen hakimler, Cumhuriyet savcıları, yazı işleri müdürleri ve zabıt katipleri ile tek tek tokalaşarak tebrikleri kabul etti.

Yeni görevine başlarken ekibiyle yakın bir çalışma ortamı oluşturan Karakülah’ın Eskişehir’deki adalet hizmetlerinin verimli ve etkili bir şekilde sürdürülmesine yönelik çalışmalarına hızla başlayacağı belirtildi.