Büyük Birlik Partisi  Eskişehir İl Başkanı  Taha Baksan,  Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl'ün Genel Başkanları Mustafa Destici'nin konuşmalarını cımbızlayıp çarpıtarak kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalıştığını belirtti. Baksan, "Sayın Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ Suriyeli mültecilerin ülkemize gelmeye başladığı ilk gün ne dediyse hala aynı şeyi söylemektedir. Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ 2012 yılından beri mültecilerin içeri girmemesi gerektiğini, sınırımızda bir tampon bölge oluşturulması gerektiğini, mültecilerin orada barındırılması ve korunması gerektiğini defalarca söylemiştir. Her şeye rağmen mülteciler ülkemize girmeye başlayınca Genel Başkanımız yine sınırımıza yakın mülteci kampları oluşturulması gerektiğini, mültecilerin kontrollü bir şekilde bu kamplarda tutulması gerekiğini çok kereler dile getirmiştir. Dün olduğu gibi bugünde Sayın Genel Başkanımız ve Büyük Birlik Partisi duruşunu bozmamış hala aynı şeyi söylemektedir. Sayın Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ her şart ve fırsatta ısrarla mültecilerin güvenli bir şekilde geri gönderilmesi gerektiğini ifade etmektedir. Genel Başkanımızın bu konudaki net ve kararlı tavrı tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir.

 Tüm bunlara rağmen Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl Sayın Genel Başkanımızın konuşmalarını cımbızlayıp çarpıtarak kamuoyunu ve hemşerilerimizi yanlış yönlendirmeye çalışmaktadır. Esas hadsizlik haddini, hududunu ve yerini bilmeden kendisini Türk-İslam davasına adamış, bu yolda ağır bedeller ödemiş, Türkiye'nin en zor yıllarında "yurt dışına kaçmayıp" ülkesinde Türk milliyetçileriyle beraber mücadele etmiş, bu mücadele içinde şehit düşmüş, Türk-İslam dünyasının şehit lideri, Türk milliyetçilerinin vazgeçilmez ve özlenen Reisi Şehit Lider Muhsin YAZICIOĞLU'nun kurmuş olduğu Büyük Birlik Partisi'ne ve şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU'nun yolu ve ilkelerinden hiçbir zaman ayrılmayarak siyasetine devam eden Sayın Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ Beyefendiye söz söyleme cehaletini kendinde bulmaktır. 

Başta Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ olmak üzere Şehit Liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU'nun tüm dava arkadaşları ülkemizin ve milletimizin menfaatleri söz konusu olduğunda kendilerinden vazgeçme pahasına dahi mücadeleye devam etmişler, herkesin geride durduğu dönemlerde ben varım diyerek hep bir adım öne çıkmışlar, asla başkaları gibi kafalarını kuma sokmamışlardır.  

Gerçek kan emiciler ise ülkemizin en zor zamanlarından biri olan 28 şubat post-modern darbesinde Şehit Liderimiz en öndeyken hiç ortalıkta gözükmeyip kendi menfaatleri doğrultusunda saf tutanlardır."

Yüce Türk Milleti önünde diyoruz ki Bayram Bingöl haddini bilsin. Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl'ün ne çapı, ne siyasi kariyeri, nede dava geçmişi Büyük Birlik Partililerin ve Alperenlerin lideri, Türk-İslam Ülküsünün yılmaz savunucusu Sayın Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ'yi tenkit etmeye ve haddini bildirmeye yetmez. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa DESTİCİ ve onun Alperenleri geçmişte olduğu gibi bundan sonrada devletinin ve milletinin yanında olmaya devam edecek, Türk milletinin duygularını ajite etmeye çalışanlara ve toplumun sinir uçlarına dokunarak oy devşirmeye kalkışanlara meydan bırakmayacaktır!"

Veli Görkem Pala Görevini Bıraktı Veli Görkem Pala Görevini Bıraktı