Sivrihisar Belediyesi, Alemşah Kümbeti içerisinde yer alan yeni çay bahçesini halkın hizmetine sundu. Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, emekliler ve halk için keyifli ve huzurlu bir mekân sunma amacıyla Alemşah Çay Bahçesi'ni açtıklarını belirtti.

Yunus için  ortak akıl çalıştayı düzenlendi Yunus için ortak akıl çalıştayı düzenlendi

Başkan Dökmeci, çay bahçesinin yeni tasarımının ardından hizmet vermeye başladığını söyledi. Alemşah Çay Bahçesi’nde, emeklilere çaylarda %50 indirim uygulanacak, şehit ve gazi yakınları ise çaylardan ücretsiz olarak faydalanabilecek. Başkan Dökmeci, “Vatandaşlarımızın daha ferah ortamlarda vakit geçirebileceği Alemşah Halk Çay Bahçesi'ni faaliyete geçirerek açılışını gerçekleştirdik. Halkımıza rahat ve keyifli bir ortam sunmak istedik. Alemşah Çay Bahçemizde, emeklilerimize yönelik indirimler ve şehit ile gazi yakınlarımıza ücretsiz hizmet sunarak sosyal sorumluluk projelerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Dökmeci ayrıca yine emeklilerin ucuz yemek yiyebilecekleri Çeşmi Cihan Sivrihisar Yöresel Lezzetler Lokantasını da kısa bir süre içerisinde açacaklarını belirtti.