Bodrum’dan havalimanına ulaşım sizi korkutuyor mu? Günümüzde ulaşım Baskirala ile artık çok pratik. Milas – Bodrum havalimanı transfer veya Dalaman havalimanı transfer hizmetleri ile keyifli bir seyahat sizi bekliyor.

Milas – Bodrum Havalimanı Transfer

Milas – Bodrum havalimanından Bodrum merkez yaklaşık 35 kilometre mesafededir. Şirketimizin ulaşım araçları havaalanında yılın 365 günü 24 saat esasına göre hizmet verir.

Bodrum havalimanında Vip transfer, Vito transfer, minibüs transfer, shuttle servis ve otobüs transfer hizmetleri veririz.

Ekonomik transfer Bodrum’da tatil yapacak için vazgeçilmez bir hizmet olacak. Havalimanına inince otelime nasıl ulaşacağım diye düşünmeyin. Uçuşunuzu takip edecek ve size uygun saatte hazır olacak lüks araçlarımız ile tatiliniz artık daha prestijli.

Dalaman Havalimanı Transfer

Buskirala ile Bodrum’dan Dalaman havalimanına ulaşım ekonomiktir. Yaklaşık 200 kilometrelik bu yolculukta konforlu araçlar ile seyahat etmenin keyfini sürün. Üstelik günün 24 saatinde.

Bu hizmeti genellikle Bodrum havalimanına uçuş bulamayan tatilcilerimiz tercih ediyor. Şirketimiz Dalaman Vip transfer hizmetlerinde 8 kişilik Mercedes Vito’lar kullanır. Daha kalabalık gruplar için ise 16 kişilik Mercedes minibüs, 27 kişilik midibüs ve 46 kişilik otobüsler ile hizmet veririz.

Transfer Araçlarımız

Buskirala havalimanı transfer araç çeşitliliği ile tüm bireysel ve grup ulaşımlarında en iyi çözümü sunar. En küçüğünden en büyük otobüslere kadar ulaşım hakkında tüm beklentilerinizi karşılar.

Genç araç filosu ile konforlu ve güvenli bir ulaşım sunan firmamız aşağıdaki araçlar ile transfer desteği verir.

4 Kişilik Ultra Vip Vito

Lükste sınırları zorlamak isteyen yolcular için en ideal seçimdir. Özel dizayn tasarlanan ve makam aracı olarak ta kullanılabilen bu araçlar seyahatinizi daha prestijli hale getirir.

Vip eğitimli şoförlerimiz ile havaalanından Bodrum’a konforlu bir ulaşım imkanı alabilirsiniz.

Telsizlerin Gözlerden Kaçan Gücüyle Tanışın Telsizlerin Gözlerden Kaçan Gücüyle Tanışın

8 Kişilik Lüks Minibüsler

Mercedes Vito, Volkswagen Caravelle ve CitroenJumpy’lerden oluşan sekiz kişilik araçlarımız ile aileniz veya küçük gruplarınız için private transfer hizmeti sunuyoruz.

Havalimanlarına otomobil ile transferin yasaklanması nedeniyle tek kişilik yolculuklarda dahi bu araçlar ile ulaşım imkanı sunarız.

16 Kişilik Minibüsler

Minibüs filomuzun en çok tercih edilen araçlarıdır. 8 kişiden daha kalabalık olan grup veya aileler için transfer hizmetleri 16 kişilik minibüsler ile sunulur. Bu minibüsler Mercedes Sprinter ve Volkswagen Crafter modelidir.

16 kişilik minibüslerimizin bagajı koltuk sayısına oranla yeterli seviyededir.

27 Kişilik Midibüsler

Ülkemizde midibüs olarak ta bilinen yarım otobüsler ile grup transferleri sunarız. Bu araçların bagaj hacmi ortalamanın altındadır. Genellikle şehir içi için hizmete uygun olan midibüs filomuzda Otokar Sultan, Temsa Prestij ve Isuzu Turkuaz modeli araçlar bulunur.

46 Kişilik Otobüsler

En geniş filomuz 46 kişilik otobüslerden oluşur. Kalabalık grupların transferi için en iyi seçimdir. Otobüslerimiz Mercedes, Man, Setra, Neoplan ve Temsa markalarından oluşur.

Bu dev filodan transfer hizmeti almak için 444 50 72 numaralı çağrı merkezini arayabilir veya web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.