Eskişehirspor'dan Orta Sahaya Yeni Takviye Eskişehirspor'dan Orta Sahaya Yeni Takviye


Süper Ligde mücadele edecek ekiplerden Çankaya SK Semih Yerlikaya ile sözleşme imzaladı.  Hedef başarı ve ligde ses getiren bir takım olmak. 

Sözleşme imzalandı
Çankaya SK’da yeni teknik kadro belli oldu. Semt takımında Antrenörlük görevine Semih Yerlikaya getirildi. Yerlikaya ile sözleşme imzalandı. Kulüp Başkanı Ufuk Çelik, teknik kadro sorununu Semih Yerlikaya ve ekibiyle anlaşarak çözdüklerini, yeni sezonda başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi. Başkan Çelik, transfer çalışmalarının da devam ettiğini, hedeflerinin ligde ses getiren bir takım olmak olduğunu söyledi. 
Ekip başarıya inanıyor
Antrenör Semih Yerlikaya’da “Çankaya SK’da başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Yakından tanıdığım bir kulüp. Ekibimle birlikte takımımızı başarıya taşımayı hedefliyoruz” dedi. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama ise şöyle: “A Takım Antrenör Semih Yerlikaya, Yardımcı Antrenör Mehmet Sefa Taşdelen, Kaleci Antrenörü Onur Gönkıyan ve Atletik Performans Antrenörü Duygu Uçar ile anlaşmaya varmıştır. Hocalarımıza hoş geldiniz diyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.”