Vali yardımcılarından Eskişehir OSB'ye ziyaret Vali yardımcılarından Eskişehir OSB'ye ziyaret

Türk Hava Kurumu Eskişehir Şubesi, sosyal faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Havacılık alanındaki faaliyetlerinin yanı sıra, ihtiyaç sahibi aileleri belirleyerek çeşitli sosyal yardımlarda bulunan kurum, bu kez depremzede öğrenciler için önemli bir destekte bulundu.

T.H.K. Eskişehir Şube Başkanı Gökhan Çalışkan, yaptığı açıklamada, "Bu hafta 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Şehrimizdeki öğrenciler büyük bir heyecanla okullarına gidip eğitim öğretim hayatlarına kaldığı yerden devam etmeye başladı. Biz de Türk Hava Kurumu Eskişehir Şube Yönetimi olarak, tespit ettiğimiz ve ülkemizde yaşanan büyük afetin ardından ilimize yerleşen 50 depremzede öğrencimizin bu seneki kırtasiye masraflarını karşıladık. Yıl boyunca bu tür sosyal yardımlarımız hız kesmeden devam edecek," ifadelerini kullandı.

Başkan Çalışkan, 2024-2025 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını temenni ederek, kurum olarak eğitim alanında ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.