Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, Zey Köyü'ne gerçekleştirdiği ziyarette köyün çözüm bekleyen sorunlarını yerinde inceledi. Ziyarette, ZEY-DER Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Köydeki çeşitli sorunların değerlendirildiği toplantıda, çözüm önerileri ve yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Zey Köyü'nün uzak bir köy olduğunu belirten ZEY-DER Başkanı Mehmet Ali Uz, belediye başkanını sorunları yerinde görmesi için köye davet ettiklerini ifade etti. Uz, "Belediye Başkanımız Habil Dökmeci’ye köy çeşmemizin yer değiştirilmesi gerektiğini ilettik. Çeşme, araç geçişlerinde sorun yaratıyor ve bu nedenle işlevini yitiriyor. Ayrıca köy yunağının da restore edilmesi talebimizi ilettik. Başkanımız, Sivrihisar Belediyesi'nin çözebileceği konularda destek vereceğini, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan konuları da ilgili yerlere ileteceğini belirtti," dedi.

Ziyaret sırasında köy muhtarı Mustafa Kısa, misafirlere yemek ikramında bulundu. Köy sakinleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Dökmeci, dilek ve temennileri dinleyerek notlar aldı.

Büyükşehir Belediyesi 60. Ifla Dünya Kongresi’nde Büyükşehir Belediyesi 60. Ifla Dünya Kongresi’nde

Zey Köyü sakinleri ve ZEY-DER Yönetimi, ziyaret için Belediye Başkanı Habil Dökmeci’ye teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.