Eskişehir Demirspor, geçmiş yıllardaki tarihi başarılarıyla bilinen ve şehrimizin gururu olan kulüp, 2024-2025 sezonu için malzeme tedarikçisi olarak HAKSÖZ Sportif ile yeniden anlaştı. Son dört sezondur kulübün malzeme tedarikçisi olan HAKSÖZ Sportif, bu sezon da Eskişehir Demirspor’un A takımı ve altyapı takımlarının formalarını hazırlayacak.

Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Hünerlier, anlaşmanın duyurusu sırasında HAKSÖZ Sportif ile olan iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Hünerlier, "HAKSÖZ Sportif ile çalışmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Geçmiş dört sezonda sağladıkları kaliteli malzemeler ve profesyonel hizmet ile takımımıza büyük katkı sağladılar. Bu sezon da HAKSÖZ Sportif’in hazırladığı formalarla sahada olacağız ve umarız ki bu yeni sezon da başarılarla dolu olur" dedi.

Eskisehir Demirspor 2024 2025 Sezonunda Da Haksoz Sportif Ile Anlasti 2 (1)

HAKSÖZ Sportif sahibi Hakan Aksöz ise, Eskişehir Demirspor ile olan iş birliğinden duyduğu mutluluğu belirtti ve "Eskişehir Demirspor gibi köklü bir kulüp ile çalışmak bizim için büyük bir onur. Yeni sezona özel hazırladığımız formalarla takımın sahada fark yaratacağına inanıyoruz. Takıma başarılar diliyoruz ve iş birliğimizin uzun yıllar devam etmesini umuyoruz" şeklinde konuştu.

Eskişehir Demirspor’un yeni sezon formaları, HAKSÖZ Sportif’in yenilikçi tasarımları ve kaliteli malzemeleri ile taraftarların beğenisine sunulacak. Yeni sezonda takımın performansına da olumlu yansıması beklenen bu iş birliği, hem kulüp hem de şehir için büyük bir önem taşıyor.

Eskişehirspor Bağlumspor ile karşılaşacak Eskişehirspor Bağlumspor ile karşılaşacak

Eskisehir Demirspor 2024 2025 Sezonunda Da Haksoz Sportif Ile Anlasti 2 (2)