Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarının (ESMEK) 20 Eylül’e kadar sürecek güz dönemi kayıtları yoğun ilgi görüyor. Bu dönemde de 15 farklı merkezde 250'den fazla branşta yüz yüze ve online eğitimler kursiyerlerle buluşacak. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar merkezlerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Eskişehir’in eğitim markasına dönüşen ESMEK’te güz dönemi kayıtları başladı.Kurulduğu günden bu yana 300 bini aşkın kursiyerin hayatına dokunan ESMEK, Yaz Okulları’nda 4 bindenfazla öğrenciye eğitim verirken güz döneminde de 15 farklı merkezde 250'den fazla branşta yüz yüze veonline eğitimler düzenleyecek.

20 Eylül’e kadar devam edecek olan kayıtlar Eskişehirlilerden büyük ilgi görüyor. Eğitim merkezlerinde büyük yoğunluk yaşanırken bu yıl da el sanatları kursları, enstrüman ve müzik kursları, bilişim kursları, yabancı dil kursları, kişisel gelişim kursları, eğitime destek kursları, çocuk kursları, spor ve dans kursları, sanat ve tasarım kursları, vatandaşlık eğitimleri ile online eğitimler olmak üzere 250’den fazla branşta eğitimler gerçekleştirilecek.

Yunus için  ortak akıl çalıştayı düzenlendi Yunus için ortak akıl çalıştayı düzenlendi

ESMEK, kent merkezinde Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi, Turistik El Sanatları Merkezi, Yunusemre Eğitim Merkezi, Emek Eğitim Merkezi, 71 Evler Eğitim Merkezi, Şirintepe Eğitim Merkezi’nin yanı sıra Alpu, Beylikova, Çifteler, İnönü, Mihalgazi, Sarıcakaya, Sivrihisar, Seyitgazi ve Mahmudiye ilçelerinde de kayıt almaya devam ediyor.

Kayıt hakkında bilgi almak isteyenler ESMEK’in www.esmek.eskisehir.bel.tr adresli web sitesinden veya 0222 220 76 88 ve 0222 220 76 99 numaralı telefonlardan yetkililere ulaşabilecekler.