• DOLAR 34,12 %0.03
  • EURO 38,03 %0.14
  • ALTIN 2.800,23 %-0.09
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 60.789 %1.32
  • ETHERIUM 2.390 %3.22
15°

Afyonkarahisar Haberleri

Afyonkarahisar haberleri ve güncel Afyonkarahisar gelişmeleri, Afyonkarahisar ile ilgili tüm video, Afyonkarahisar fotoğrafları ve Afyonkarahisar haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Afyonkarahisar’da 19 yaşındaki genç otomobilinin içerisinde kafasından vurulmuş halde bulundu. Jandarma olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor.

Afyonkarahisar'da polis ekipleri son yılların en büyük uyuşturucu hap operasyonlarından birine imza atarken, durdurulan bir minibüste eğitimli narkotik köpekleri ile...

Afyonkarahisar’da takla atıp şarampole devrilen minibüste bir kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akarım Beldesi Hasanbeyli Yaylası mevkiinde başlayan orman yangını çevre ilçe ve beldelerden de gelen destek ekiplerinin...

Asayiş

“Yangına 1 uçak, 1 helikopter, 22 arazöz ve itfaiye aracı, iş makinaları, drone vs. toplam 37 araç ve 95 personel...

Afyonkarahisar’da hafif ticari aracın tıra arkadan çarptığı kazada 6 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak şarampole giren otomobilde 5 kişi yaralandı.

Asayiş

Afyonkarahisar’da evini silah tamir atölyesine çeviren şahsın adresine yapılan baskında suikast tabancası ile birlikte 22 ruhsatsız silah ele geçirildi.

Afyonkarahisar

Tırla çarpışan otomobilde anne baba olay yerinde, çocuklara hastanede öldü

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün önünde seyreden kamyona arkadan çarpma sonucu yaşanan kazada bir kişi öldü, 14 kişi de yaralandı.

Asayiş

Ağabeyini tabancayla vurarak öldüren, annesini ise ağır yaralayan katil zanlısı, polis ekiplerince Afyonkarahisar'da yakalandı.