• DOLAR 34,27 %0.02
  • EURO 37,02 %-0.02
  • ALTIN 2.992,87 %-1.16
  • BİST100 8.715 %-1.40
  • BITCOIN 66.663 %-1.14
  • ETHERIUM 2.520 %-4.37
10°

Eskişehir büyükşehir belediyesi Haberleri

eskişehir büyükşehir belediyesi haberleri ve güncel eskişehir büyükşehir belediyesi gelişmeleri, eskişehir büyükşehir belediyesi ile ilgili tüm video, eskişehir büyükşehir belediyesi fotoğrafları ve eskişehir büyükşehir belediyesi haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kentaş Otopark Şirketi’nin, 2019 yılında 9 milyon 288 bin lira olan net satış rakamı, 2020 yılında başlatılan...

Asayiş

Şehir içi yolcu otobüsünde seyir halindeyken şoförün kucağında bir çocuğun bulunduğu görüntüler tepkilere neden oldu.

Yaşam

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası (16-22 Eylül) kapsamında “Kentin İçin Harekete Geç!” sloganıyla yola çıkarak önemli bir farkındalığa imza...

Yerel

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için birbirinden renkli atölyeler ile eğitim ve eğlenceyi bir araya getirmeye devam ediyor.

Yaşam

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor.

Çevre

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü’nün, Esentepe Mahallesi Sırma Sokak’ta gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları devam ediyor.

Gündem

Başkan Ayşe Ünlüce: “Sorumluluklarımızın farkındayız. İktidara giden yolda yerel yönetimler olarak üzerimize düşeni yapacağız.”

Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin gece mesaisi kapsamında Maide Bolel Huzurevi Caddesi’nde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları sabahın ilk saatlerine kadar devam...

Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 14 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) nedeniyle otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti.

Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, üreticiler için sürdürdüğü projeler kapsamında Sarıcakaya ve Mihalgazi’deki hayvan üreticilerine yonca balyası dağıttı.

Ekonomi

 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Seyitgazi ilçesinde faaliyet gösteren çiftçiye destekleri sürüyor

Kültür sanat

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 2023 yılı Ekim ayında başlattığı ve dört aydır aralıksız sürdürdüğü Caz Geceleri’ne bir yenisini daha ekledi.