• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.498 %1.83
  • ETHERIUM 2.631 %1.11
4°

Eskisehir Haberleri

eskisehir haberleri ve güncel eskisehir gelişmeleri, eskisehir ile ilgili tüm video, eskisehir fotoğrafları ve eskisehir haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Gündem

AK Parti Genel Merkezi tarafından 81 ilde düzenlenecek olan Türkiye Buluşmaları’nın bu haftaki durağı Eskişehir oldu.

Eğitim

Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) geç kalan adaylardan biri; “Biz 2 dakika sonra geldik” diyerek görevlilere tepki gösterdi.

Gündem

Odunpazarı Belediyesi, özel bir okul ile Vadişehir'de Eskişehir'in en büyük spor komplekslerinden biri olan 'City Sports Spor Kompleksi'ni açtı.

Eğitim

Okulların temizlik sorununu İU programı ile çözmenin mümkün olmadığını anlatan Eğitim Sen, hijyen sorununun her geçen gün büyüdüğünü söyledi.

Yaşam

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası (16-22 Eylül) kapsamında “Kentin İçin Harekete Geç!” sloganıyla yola çıkarak önemli bir farkındalığa imza...

Yaşam

Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Mevlid Kandili'nde çocuk evlerinde ve huzurevinde özel programlar düzenledi.

Asayiş

Eskişehir’de fuhşa aracılık ettiği belirlenen ve polis ekiplerinin operasyonu sonucu yakalanan bir otelin resepsiyon görevlisi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşam

6 kilometre uzunluğa sahip Han ilçesi Gökçeyayla Mahallesi ve il sınırında bulunan Alanyurt Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda sona gelindi.

Ekonomi

Eskişehir'in Beylikova ilçesi, Türkiye'yi küresel elektromobilite haritasının merkezine taşıyacak dev bir projenin kalbi olmaya hazırlanıyor.

Siyaset

Albayrak,  Eskişehir’e AK Parti hükumetleri tarafından son 20 yılda yapılan yatırım ve destek tutarının yaklaşık 70 milyar TL olduğunu aktardı.

Çevre

Eskişehir'in Çifteler ilçesinde Erkan Ceylan isimli çiftçi, ayçiçek tarlasına geldiğinde 20 metrelik dev bir obruk oluştuğunu gördü.

Ekonomi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Seyitgazi ilçesi ve mahallelerinde faaliyet gösteren hayvan yetiştiricilerine yemlik desteği verdi.