Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Emek Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Mahalledeki dükkanları tek tek gezen Başkan Kurt, esnaflarla sohbetederek onların hal ve hatırını sordu, derdini dinledi.

Ziyaret sırasında esnafa hayırlı işler dileyen Kurt, ekonomik durumu, esnafın talep ve isteklerini dinledi. Başkan Kurt, “Esnafımızın yanında olmak bizim için çok önemli. Onların sorunlarını dinleyip, çözüm yolları aramak için buradayız” dedi. Başkan Kurt’a mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. Mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Başkan Kurt, onların sorunlarını, taleplerini dinledi. Başkan Kurt’un esnafla ve mahalle sakinleri ila olan bu samimi iletişimi, yerel yönetimin topluma yakın duruşunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kurt: “Şehrimizi Eskişehirspor bayraklarıyla donatıyoruz” Kurt: “Şehrimizi Eskişehirspor bayraklarıyla donatıyoruz”

Esnaf ziyaretinin ardından Kurt, Emek Mahallesi’nin Eskişehir’in en büyük mahallesi olduğuna dikkat çekti. Emek Mahallesi’nin nüfusunun bazı illerin nüfusundan fazla olduğuna dikkat çeken Başkan Kurt, “Bugün hangi esnafımızın kapısını çalsak, her yerde aynı sorunla karşılaştık. Yoksulluk. Ülkede yaşanan ekonomik kriz gün geçtikçe daha da derinleşiyor. Ciddi bir yoksullukla mücadele ediyoruz. İşçisinden, memuruna, esnafından emeklisine herkesin derdi ortak. Kış geldi, yaşanan bu sıkıntılara şimdi doğalgaz faturası, odun-kömür parası da eklenecek. Evet sorun ortak ama çaresi belli. Artık, halkımız kurulacak ilk sandıkta bunun cevabını vermeli” diye konuştu.