Whatsapp Image 2024 06 29 At 20.35.29

Ihlamurkent Spor Kulübü futbol branşında kısa sürede önemli yol aldı. Sarı Yeşil renklere sahip olan ekip yaz okullarının yanı sıra geçtiğimiz sezon elit grup ekipleri ile yaş grubu müsabakalarına katıldı. Ihlamurkent Kulübü’nün yaz okulu çalışmalarına ilgi de çok büyük oluyor.

 Katılım yükseliyor 

Anadolu'dan uzun soluklu imza Anadolu'dan uzun soluklu imza

Ihlamurkentspor Kulübü kısa sürede önemli yol aldı. Futbol branşında elit grup ve yaz spor okulu olmak üzere çok sayıda öğrenci antrenmanlara katılıyor. Geçtiğimiz sezon ise yaş gruplarında lig maçlarında yer alan Ihlamurkent ekibi başarılı olan ekipler arasında yer aldı. Keyifli ve neşeli geçiyor  Ihlamurkent bölgesinde bulunan halı sahada yaz okulu çalışmaları hafta sonlarında gerçekleştiriliyor. Tecrübeli Antrenörler Volkan Cıngırer ve Alpaslan Kapaklıkaya gözetiminde yapılan çalışmalar keyifli ve neşeli geçiyor. Bu yıl yaz okulu çalışmalarına ilgi geçtiğimiz sezondan daha fazla oldu.
Ihlamurkent Spor Goz Dolduruyor (3)
 Yetenekleri kazanacağız 

Antrenör Volkan Cıngırer, elit grup antrenmanlarını da aksatmadan sürdürdüklerini belirterek “Kısa sürede önemli işler yaptık. Geçtiğimiz sezon yaş gruplarında oynadığımız maçlar aynı zamanda futbolcularımız için bir tecrübeli oldu. Bu sezon daha da iyi işler çıkaracağımızı düşünüyoruz. Amacımız Eskişehir futboluna yetenekli isimler yetiştirmek” dedi. Paylaşımcı olacaklar  Yine yaz okulu çalışmalarında antrenmanlara çıkan Alpaslan Kapaklıkaya “Yaz çalışmalarımıza başladık. Hala kayıtlarımız sürüyor. Katılımın yüksek olması bizleri mutlu ediyor. Amacımız öğrencilere futbolu ve sporu sevdirmek. Takım oyunları ile birlikte paylaşımcı öğrencilerimiz daha da paylaşımcı oluyor. Aynı zamanda spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar” dedi.

 Özel çalışmalar oluyor  Antrenör Alpaslan Kapaklıkaya “Yaz dönemi çalışmalarımızda yetenekli olan futbolcularımızı elit gruba alacağız. Yaz okullarında öncelikli olarak öğrencilerime futbolun temel teknik ve bilgilerini aktarıyoruz. Kalecilerimiz de özel çalışmalarla hazırlıklarını yapıyor. Öğrencilerimize hak eder bir çalışma içindeyiz” ifadelerini kullandı.Ihlamurkent Spor Goz Dolduruyor (1)-1