Spor

İsmail Dilber, TÜFAD Genel Merkez seçimlerinde güven tazeledi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Merkez 26. Olağan Genel Kurulu başkanlık seçimi, Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre Salonu’nda gerçekleştirildi.

Abone Ol

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Merkez 26. Olağan Genel Kurulu başkanlık seçimi, Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre Salonu’nda gerçekleştirildi. Seçime tek liste ile giren mevcut başkan İsmail Dilber, bir kez daha güven tazeleyerek TÜFAD Başkanlığına seçildi.

Genel kurula Eskişehir TÜFAD Şubesi'nden geniş katılım sağlandı. Eskişehir'den Hüdai Doğu, Vahap Özbayer, Ahmet Bülent Karaçöl, Serdal Eroy, Sadri Atam, İlhan Çolak, Metin Erimez, Ahmet Bingöl ve Cengiz Seçsev delegeler arasında yer aldı.

Eskişehir TÜFAD Şube Başkanı Ahmet Böngöl’ün divan başkanlığı yaptığı genel kurul, dostane bir ortamda gerçekleştirildi. Eskişehirspor’un efsane futbolcularından olan ve genel merkez delegesi Hüdai Doğu da geçmişte olduğu gibi yeniden TÜFAD Genel Merkez yönetiminde yer alarak Eskişehir’i temsil etmeye devam edecek.

TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Böngöl, genel kurulun nezih bir atmosferde geçtiğini ve antrenör camiası için hayırlı olmasını diledi. Ayrıca, bir kez daha başkan seçilen İsmail Dilber'e başarı dileklerinde bulundu.

Yönetim kurulu üyeleri arasında Samet Aybaba, Osman Yozgat, Alaaddin Naganlu gibi isimler de yer alırken, denetim kurulu ve yedek yönetim kurulu üyeleri de belirlenerek görev dağılımları yapıldı.