Alış-Veriş/İş dünyası

Kauçuk Fitil Nedir?

Abone Ol

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firma, kauçuk fitil üretiminde de önde gelen isimlerdendir. Özellikleri sebebiyle birçok sektörde kullanılan kauçuk fitiller yüksek sıcaklıklara dayanarak sorunsuz bir şekilde çalışmaları ile bilinmektedir. Birçok farklı sektöre ve birçok farklı ülkeye ihracat yapmış olan firma, ürünlerini intizam ile hazırlayan uzman kadrodan alarak teslim vaktinde müşterilerine iletmesiyle tanınmaktadır.

Genellikle otomotiv ve inşaat sektörlerinde kullanılan kauçuk fitiller mükemmel izolasyon ürünü olmaları ile bilinmektedir. Maksimum seviyede ozon dayanıklılığına sahip olmakla beraber düşük oranda geçirgenlik seviyesine de sahiptir.

Kauçuk Fitillerin Özellikleri Nelerdir?

Yüksek verimli izolasyona sahip olmasından ötürü ses, toz ve ısı izolasyonunda özel ve önemli bir yere sahiptir. İzolasyon konusunda kendini kanıtlamıştır. İzolasyona bağlı olarak enerji üretimini de minimum seviyesine indirerek enerji tasarrufu yapmış olur. Montajı kolay bir şekilde yapılmaktadır. Birçok farklı sektör tarafından farklı alanlarda kullanılan kauçuk fitillerin başlıca özellikleri şunlardır;

●       -30 derece ile +120 derece arasında farklı sıcaklıklarda kullanılabilir.

●       Geçirgenlik oranı minimum seviyededir.

●       Geçirgenlik oranına tezat bir şekilde ozon dayanımı yüksek seviyededir.

●       Isı, toz ve ses yalıtımında iyi olduklarından ötürü yalıtım sektörleri tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

●       Temizlenmesi, bakımının yapılması kolay ve basittir.

●       Deformasyona uğraması zordur. Bu nedenle uzun süreli kullanımlara uygundur.

●       Montajı hızlı ve kolaydır.

●       Müşteri isteği doğrultusunda kauçuk fitil farklı ölçülerde üretilebilir.

Kauçuk Fitil Hangi Alanlarda Kullanılır?

İzolasyon konusundaki başarısı ve sıcaklığa dayanıklılığının yüksek olması sebebiyle birçok sektör tarafından farklı alanlarda kullanılmaktadır. Kauçuk fitillerin genellikle kullanıldıkları alanlar şunlardır;

●       Otomotiv sektöründe,

●       İş makineleri sektöründe,

●       Dekorasyon ürünlerinde,

●       Elektrik sektöründe,

●       İnşaat sektöründe,

●       Tekstil sektöründe,

●       Seramik üretiminde,

●       Deri sanayide,

●       Tekne ve yat kenarlarının yapımında,

●       Plastik sanayisinde de sıklıkla kullanılmaktadır.

Son teknoloji ekipmanları ile üretim yapan firma https://hasankarakaucuk.net/iletisim/ üretimlerinde de son derece titizlikle imalatlarını yapmaktadır. Müşteri ile her daim iletişimde olarak onun istekleri doğrultusunda hareket etmektedir. Deneyimli ve uzman kadrosu ile çalışırken müşterinin istediği boyutta, istediği kalınlıkta ve belirttiği miktarda üretim yapmaya özen gösterir. Kauçuk esaslı fitiller hakkında detaylı bilgilere firmanın sitesinden ulaşılabilir ve gereken yerde yetkililere danışarak bilgi alınabilir.