Mersin HaberMerkezi olarak, haberi doğru kaynaktan öğrenmenizisağlıyor, günlük bilgi ihtiyacınızı kapsamlı şekilde karşılıyoruz. Haberleri hazırlayan editörlerimiz ve güvenilir haber ajansı sayesinde, son dakika gelişmelerini anlık olarak sayfada görebilirsiniz. Günün her saati güncellenen sayfalarımızı, dilediğiniz kategori üzerinden inceleyebilir, ilgi alanınıza göre seçim yapabilirsiniz.

Son Dakika BakanlıkGelişmeleri

Dışişleri Bakanlığı ve önemli diğer kurumlarlailgili gelişmeleri sayfamız üzerinde takip edebilirsiniz.  Genel kategorisinde göreceğiniz haberlerle beraber, alınan kararları öğrenmiş olursunuz. Çok sayıda bakanlık kararı açıklandığı için çeşitli kurumsal yenilikleri bulabilirsiniz.Mersin ilindeki kurumsal kararlarda belediye gelişmeleriyle alakalıdır. Resmi kurum kararları haricinde özel haber niteliğinde yaşanan olayları, hızlı şekilde sunuyoruz. Genel ve özel  Mersin haber kategorilerinde, hiyerarşik olarak yaşanan gelişmeleri bulabilirsiniz.

Genel kategorisine geldiğinizde görebileceğiniz haber örneklerine bakarsak, İl Genel Meclisi’ne bağlı komisyon kurulma haberini bulabilirsiniz. Ne tür haberlerle karşılaşacağınız, güncelleme nedeniyle değişken bir süreç içerisindedir. Fakat kategori hakkında fikir edinmek de faydalı olacaktır. Örneğin üniversite hastanesi görevlendirme haberlerini de bu sayfada bulabilirsiniz.

Otoyol tebligat gelişmeleri, İstanbul ilçelerine yönelik Zabıta denetimleri, genel kategorisindeki ajans haberlerimiz arasındadır. İlginizi çeken veya sizi direkt olarak ilgilendiren gelişmeleri her zaman okuyabilirsiniz.

En Yeni Ekonomi Haberleri

Ekonomi kategorimiz, genel olarak son derece önemli bir yer taşıyor. Hayatın büyük kısmı ekonomik faaliyetlere odaklı olduğu için ekonomi sayalarımızda birçok gelişmeden haberdar olabilirsiniz. Bu sayfalardaki içeriklere örnek vermek gerekirse, hasat zamanları ve ürün fiyatları dikkat çekecektir. Soğan hasat zamanını takip edenler için yeni satış fiyatlarını görmüş olursunuz.

Enflasyonla mücadele haberleri, konuyla ilgili yöneticilerin yaptığı açıklamalar başka bir haber içeriği olacaktır. Alım gücünü azaltan enflasyon yüksekliği nedeniyle değişen araç satış durumları, birçok kişiyi yakından ilgilendirir. Motor satışlarındaki patlama bunun en güzel örneklerinden biri denebilir.

Kıbrıs Türk Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliklerini Mersin Haber Merkezi paylaşımlarında görebilirsiniz. Ayrıca banka performansları, bütçeye uygun tarımsal üretim faaliyetleri vs. hakkında önemli gelişmeler yer almaktadır.

Haberleri incelediğiniz ekonomi kategorisinde, güncel paylaşımlara göre içeriklerimiz değişmektedir. Hayatın içinden konularla, sizlere fark yaratan şekilde okuma alanları sağlamaktayız. Kadın girişimciler, sağlıklı ve bol miktarda satışı olan yiyecek içecekler vs. bu alanda yer alıyor. Emeklileri ilgilendiren maaş gelişmeleri, sigorta firmalarında kritik ayrıntılar okuyucularla buluşuyor.

Mersin ve Türkiye Haberleri

Son dakika haberleri sunduğumuz Mersin Haber Merkezi, çok sayıda kategorisiyle fark yaratıyor. Hem Mersin hem de Türkiye genelini ilgilendiren haberler, titizlikle sunulmaktadır.  Depremden kötü etkilenen şehirde meydana gelen yenilikleri ve daha fazlasını internet sayfamızda görebilirsiniz. Geniş yelpazede hazırlamış olduğumuz haberler sayesinde, öncelikli olarak şehirde yaşayanları bilgilendiriyoruz.

Türkiye genelini ilgilendiren haberler, internet sayfamız üzerinde anlık olarak paylaşılmaktadır. Ajans anlaşmamıza bağlı olarak, ülke genelini ilgilendiren önemli gelişmeler sunuyoruz. Haberciliği objektif kriterlerde sürdürme çabasındaki ekibimiz, belirli çizgilerden uzaklaşmadan hizmet vermektedir.

İstanbul, Mersin ve çevre iller ağırlıklı olacak şekilde haber paylaşıyor, sizleri yeni gelişmelerden mahrum bırakmıyoruz.Mersin Haber Merkezi ayrıcalıklarını diğer kategorilerde de görmeye devam edebilir, görüş ve önerileri tarafımıza aktarabilirsiniz. Mersin haber sayfalarımızı sosyal medya üzerinden yapacağınız yorumlarla daha çok kişiye ulaştırabilirsiniz.

Tepebaşı'nda futbol turnuvası başladı Tepebaşı'nda futbol turnuvası başladı