U 18 VE 16 LİGİ FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ U 18 VE 16 LİGİ FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ

Mihalıççık Belediyesi Spor Kulübü Süper Lig hentbol takımı, yeni sezona hazırlanmak için antrenmanlara başladı. Takım, 1 gün tek, 1 gün çift antrenman programı ile yoğun bir şekilde çalışıyor. Antrenmanlarda genç sporcular, Süper Lig'deki zorlu mücadelere hazırlanmak için ter döküyor.

Antrenman sahalarını sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ve personeline teşekkür eden kulüp, bu imkanlar sayesinde daha da motive bir şekilde çalışmalara devam ediyor.

Antrenör Murat Mızrakçı, sezon öncesi antrenmanların önemini vurgulayarak, "Çok genç bir yaş ortalamasıyla Süper Lig'de mücadele edeceğiz. Bu nedenle çok çalışmamız gerekiyor. Bu zorlu yolda bizi yalnız bırakmayan sporcularımıza, antrenman sahası imkanı sunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ve her zaman yanımızda olan Mihalıççık Belediye Başkanımız Haydar Çorum'a çok teşekkür ederiz." dedi.

Sportif direktör Osman Özoğlu ise sporcuların antremanlarda göstermiş olduğu performanstan memnun olduğunu belirterek, "Sporcularımız çok istekli ve disiplinli bir şekilde çalışıyorlar. Bu gidişle Süper Lig'de başarılı olacağımıza inanıyorum. Eskişehir'de hentbolun yaşaması için her türlü desteği vermeye hazırız." dedi.

Mihalıççık Belediyesi Spor Kulübü, Süper Lig'deki ilk sezonunda büyük bir başarı yakalamak için elinden geleni yapacak gibi görünüyor. Genç ve istekli sporcuları ve tecrübeli teknik heyeti ile Süper Lig'de adından söz ettirecek bir takım olmaya hazırlar.