Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Oğuz ÖzdemirBaşkan Yardımcısı Engin Dolapcı,Yönetim Kurulu Üyelerimizden Kadir Özkezer, Abidin Gücüyener, Metin Özabuş, Burak Atıcı, Abdullah Gülal ,İsmail Canbaz,Ayhan Sezer ve Ali Engiz, Hatay Vergi Dairesi Başkanı görevinde iken Eskişehir İl Defterdarı olarak atanan Cemil Müsevitoğlu’ nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Esnaf satamıyor, vatandaş alamıyor… Esnaf satamıyor, vatandaş alamıyor…

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Oğuz Özdemir “Hatay Vergi Dairesi Başkanı olarak başarılı çalışmalarda bulunan ve Eskişehir İl Defterdarı olarak atanan Cemil Müsevitoğlu’ na hayırlı olsun ziyaretimizde yeni görevinde başarılar diledik. Şehrimizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarla etkin bir iletişim ve işbirliği içersinde olduklarına vurgu yapan Başkan Özdemir, Eskişehir sanayisi ve hizmet sektörleri için geliştirilecek projelerde Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte  üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız dedi. Şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisi ve gösterdikleri misafirperverlik için İl Defterdarı SayınCemil Müsevitoğlu’ nateşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirenEskişehir İl DefterdarıCemil Müsevitoğlu “Eskişehir’ de görev yapacağımdan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, İstihdam sağlayan, ülkemizin gelişmesi için  çalışan, vergi ödeyen  tüm iş insanlarımıza teşekkür ederim dedi. MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Oğuz Özdemir ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğu, bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.