Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Küpeli 15 Temmuz günü Türkiye’nin ve Türk milletinin, gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi asla meşru kabul etmeyeceğini açıkça gösterdiğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Demokrasimize ve milli birlikteliğimize kasteden hain darbe girişiminin yıl dönümü. 15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin iradesine ve ülkemizin bağımsızlığına yönelik gerçekleştirilen bu alçak saldırı, aziz milletimizin gösterdiği kahramanlıkla bertaraf edilmiştir.

O gece, Türk milletinin demokrasiyi koruma kararlılığı, cesareti ve birliği sayesinde hain planlar boşa çıkartılmıştır. Milletimizin gösterdiği bu destansı direniş, geleceğimiz için umut kaynağı olmuştur. Demokrasiye, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına olan bağlılığımız, ülkemizin güçlü ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmesini sağlayacaktır.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi olarak, ülkemizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunma görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, demokrasimize sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum.Bundan sonra da ülkemizin huzur ve refahı için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı günde, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha hatırlatmak ve gelecek nesillere aktarmak en büyük görevimizdir.Bu vesileyle, tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, vatanı uğruna can veren aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyorum.”

Odunpazarı’ndan Sevgi Ormanı Odunpazarı’ndan Sevgi Ormanı