Hayatınıza yenilik katmak, kendinizi daha iyi hissetmek için arayışta mısınız? Yoğun iş temposundan uzaklaşmak, spor yapmak, masaj seanslarıyla rahatlamak ya da sevdiklerinizle şık bir akşam yemeği yemek istiyor olabilirsiniz. Eğer Ankara’da yaşıyorsanız, tam size göre Reway Club adında bir yaşam merkezigeçtiğimiz yıl içinde açıldı.

Bu kulübü daha yakından tanımak için yazıyı okumaya devam edin.

Son Teknoloji Cihazlarda Spor Yapın

En yeni ve gelişmiş spor ekipmanlarıyla Reway’de spor yapabilirsiniz. Spor katına çıktığınızda gözünüze ilginç gelecek cihazlarla karşılaşacağınızdan eminim. Sadece kalça ve bacak çalıştıran StairMaster ve Glute Drive adındaki iki alet bile vücudunuzda kısa süre içinde gözle görülür bir fark yaratabilir.

Spor salonunda dikkat çeken bir başka yenilikçi yaklaşım: MyZone Sistemi. Salona girdiğinizde duvarda kocaman bir ekran göreceksiniz. Buradan sporcunun anlık yaktığı kaloriyi, kalbe binen yükü ve nabız atışını görebilirsiniz. Bu verileri görebilmek için eğitmenler sporculara bir bileklik takıyor. Spor yaparken siz performansınızı bileklikten takip ederken eğitmenler ekrandan görebilir.

Kişisel Antrenörünüzle Hedefinize Ulaşın

NASM sertifikasına sahip antrenörlerle kim çalışmak istemez ki? Ben şahsen isterim! Eminim siz de istersiniz.

Reway’ineğitmenleriyle kısa sürede istediğiniz sağlıklı ve fit vücuda kavuşmak mümkün. PT’ler sizin ihtiyaçlarınıza uygun haftalık ve aylık programlar hazırlamaktadır. Seviyeniz ve varsa rahatsızlıklarınızgöz önünde bulundurularak keyifli bir spor programı oluşturulabilir.

Alanında uzman PT’ler sayesinde sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Eğitmenler sizi motive ederek her spor seansından en üst düzeyde keyif ve verim almanızı sağlar.

Esneklik Kazanmak İçin Reformer Pilates Tercih Edin

Reway Club kardiyo spor alanından ibaret değil. Kulüp, bir katı sadece reformer pilates alanı olarak ayırmış. Bu katta cadillac, reformer, chair ve diğer pilates ekipmanlarını bulmak mümkün. Tüm aletler yepyeni ve en son teknoloji ile üretilmiş. Kardiyo çalışmayı sevmeyen üyeler için reformer pilates oldukça ideal.

Uzman eğitmenler tarafından hazırlanan programlar son derece dengeli oluyor. Pilatese yeni başladıysanız en temel hareketlerle birkaç seans yapılır. Ardından gelişiminiz doğrultusunda hareketlerin tekrar sayısı artırılır ya da kademeli olarak hareketler zorlaşır.

Uzman eğitmenler eşliğinde yaptığınız reformer pilates seanslarında kısa süre içinde sonuç almaya başlarsınız. Kemiklerinizin güçlendiğini plank pozisyonunda daha uzun durmaya başladığınız zaman anlarsınız. Vücudunuzun esneklik kazandığını ve duruşunuzun değişmeye başladığını da gözlemleyebilirsiniz.

Sağlıklı Beslenmeye Reway’in Diyetisyenleriyle Başlayın

Spor yapıyorum yediklerime de dikkat etmem şart diye düşünüyor olabilirsiniz. Bu noktada diyetisyen desteği almak isteyebilirsiniz. Reway Club sizi diyetisyen arayışından kurtarıyor denebilir. Bu yaşam merkezinde alanında uzman ve sağlıklı beslenmenin önemini gerçekten çok iyi bilen diyetisyenlerden en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Kişiye özel hazırlanan beslenme planları sayesinde hayat kalitenizi artırabilir ve hedeflerinize kısa sürede ulaşabilirsiniz. Bu planlar hazırlanırken alerjileriniz ve besin intoleranslarınız dikkatle değerlendirilir. Sağlığınızı riske atmadan size en uygun beslenme programı oluşturulur.

Reway’in diyetisyenlerinin sunduğu birkaç beslenme türü şunlardır:

·       Kalorikontrolü:Günlük kalori alımları kontrol edilir. Bu yöntemle kilo verebilir ya da var olan formunuzu koruyabilirsiniz.

·       Aralıklıoruç:Belirli zamanlarda yemek yeme ve belirli sürelerde oruç tutma prensibine dayanır. Metabolizmayı hızlandırmak ve kilo vermek için idealdir.

·       Optimum beslenme:Yapılan testler ve ölçümler sonunda vücudunuzun neye ihtiyacı olduğu saptanır; o doğrultuda besin öğeleri seçilir ve liste oluşturulur. Genel sağlık durumunu iyileştirmek ve enerji seviyenizi yükseltmek için ideal.

·       Ketojenikdiyet:Düşük karbonhidrat ve yüksek yağ içeren bu diyet türü ile kilo vermek ve enerji seviyenizi dengelemek mümkün.

Kas iyileşmesini hızlandırmak ve performansınızı artırmak için diyetisyenler antrenman programınız doğrultusunda listede değişiklikler yapabilir. Vegan veya vejetaryenseniz bu doğrultuda özel planlar hazırlanır. Sağlıklı beslenmeyi hayatının bir parçası haline getirmek, daha enerjik ve sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenler, RewayClub’ın diyetisyenlerini tercih edebilir.

Reway’in Restoranında Keyifli Yemek Deneyimleri

Ünlü şef HazerAmani’nin imzasını taşıyan RewayClub’ın restoranında gastronomik bir şölen yaşamak kaçınılmaz. Lezzetli ve estetik açıdan göz alıcı yemeklerle unutulmaz birdeneyim yaşayabilirsiniz. Restoranın, spor sonrası sağlıklı menülerinden, akşam yemeklerine kadar geniş bir yelpazesi var. Dünya mutfağından seçkin örneklerle yerel tatların bir araya geldiği tabaklar sayesinde yemek deneyiminizi en üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

Reway’de güne enerjik başlamak için sağlıklı ve doyurucu kahvaltılar, öğle yemeğinde hafif ama besleyici tabaklar, akşam ise sevdiklerinizle keyifli bir yemek deneyimi yaşayabilirsiniz.

Rahatlamak İçin Reway SPA

Spor salonundan daha fazlasını vaat eden RewayClub’da masaj, sauna, hamam ve buhar banyosu gibi alanlar da mevcut. Günlük hayatın getirdiği stres ve yorgunluğu üzerinizden atabilmek için birkaç saatinizi tesisteki SPA merkezinde geçirebilirsiniz. Loş ışıkların, hoş kokuların ve ahşap detayların verdiği rahatlamayla huzuru burada bulacaksınız.

RewayClub’ın Instagram sayfasından SPA merkezinin görsellerine ulaşabilirsiniz. Yaşam merkezinin SPA merkezinde verilen hizmetler hakkındabilgiedinmek için okumaya devam edin.

Türk Hamamı: Şehzade, Sultan ve Hünkar olmak üzere 3 farklı hamam paketi mevcut. Şehzade en temel paketi. Sultan’da cildinize maske uygulatabiliyorsunuz. Hünkar hamamında ise peeling, saç ve cilt maskeleri bulunmaktadır.

Masaj:SPA merkezinde dört farklı masaj seçeneği var. Enerji kanallarının dengelenmesi için Thai masajıönerilir.Yapılan masajın iç organlara kadar etki etmesini istiyorsanız da refleksolojiyi tercih edebilirsiniz. Hem kaslarım gevşesin hem de zihnim sakinleşsin diyen üyeler Bali masajına göz atabilir. Kronik ağrı çeken bireyler için özel tasarlanmış medikal masaj mevcut.

Buhar Odası:Bunaltıcı olmayan ama sizi sarıp sarmalayacak buhar dalgası sayesinde tüm dertleriniz uçup gider. Burada toksinlerinizden kurtulup cildinizi derinlemesine arındırabilirsiniz.

Sauna:Ahşap zemindegevşeyip sağlıklı bir şekilde ter atarak cildinizi ve zihninizi canlandırabilirsiniz.

Fiziksel ve zihinsel rahatlama içinRewayClub’ın SPA merkezi son derece uygun.

Banyo Modelleri İle Daha Temiz Bir Yaşam Alanı Banyo Modelleri İle Daha Temiz Bir Yaşam Alanı

RewayClub’a Nasıl Üye Olunur?

Reway Club yüksek standartlara sahip bireyler için tasarlanmış bir yaşam merkezidir. Bu ayrıcalıklı kulübün bir parçası olmak için içeride birini tanıyor olmanız gerekir, anlayacağınız burası referans sistemiyle yönetiliyor. Ancak kendi standartlarınızın bu tesise uygun olduğunu düşünüyorsanız yöneticilerle görüşmenizi tavsiye ederim.

Bu eşsiz kulüp sınırlı sayıda üye kabul ediyor. Onlardan biri olmak için elinizi çabuk tutun.