Sağlıklı yaşam için birçok alanda dikkat edilmesi gereken noktalar yer alır. Bu noktalara dikkat ederek sağlıklı besinler tüketebilir, hijyen veya sağlık açısından rahat edebilirsiniz. Buzdolabı modelleri çok genişlilik sunar. Buzdolapları farklı iç tasarımları veya özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Bazı modellerde meyve veya sebzeyi uzun süre tutma özelliği bulunur. Akıllı saatler bu alanlarda devreye girebilir. Akıllı saat fiyatları kullanım alanına veya tasarıma göre farklılık gösterir. Akıllı saatiniz ile notlar alabilir, buzdolabı içerisindeki meyvelerin taze olup olmamasını kontrol edebilirsiniz. Cimri aracılığı ile bu iki ürünü inceleyebilirsiniz. Cimri sayfasında yüzlerce ürün yer alır. Ürünler hakkında bilgileri kolayca edinebilirsiniz.

Buzdolabı Çeşitleri

Beyaz eşya çeşitleri arasında yer alan buzdolabı, bir evin en önemli ihtiyaçları arasında bulunur. Tüketilen yiyeceklerin tazeliğini koruyan ve bozulmasını önleyen ürünler son teknoloji özellikleri ile birçok imkan sunar. 

●      Ankastre Buzdolabı: Mutfakta bütüncül bir görünümü tercih edenler için ankastre buzdolabı çeşitleri doğru seçim olabilir. Bu ürünler tasarımıyla diğer buzdolabı modellerinden ayrılır. Eğer mutfakta buzdolabı için özel bir bölüm mevcutsa bu tür seçenekler değerlendirebilir.

●      Çift Kapılı Buzdolabı: Çift kapılı buzdolabı modelleri alt ve üst olmak üzere iki bölümden oluşur. Dondurucu bölmesinin konumu ürünün tasarımına göre değişkenlik gösterir.

●      Gardrop Buzdolabı: Derin dondurucuya daha fazla ihtiyaç duyanlar için gardrop tipi buzdolabı modelleri öne çıkar. Bu ürünler çift kanatlı açılabilen iki kapağı sayesinde her alana rahatlıkla uyum sağlayabilir. Bununla birlikte gardırop tipi ürünler diğer buzdolabı modellerine nazaran daha geniş bir dondurucuya sahip. Sebze, meyve ve et çeşitlerini uzun süre muhafaza etmek için gardırop tipi modeller değerlendirilebilir.

●      Mini Buzdolabı: Mini buzdolabı çeşitleri diğer seçeneklere göre daha minimal yapıda geliştirilir. Bu ürünler portatif yapısı sayesinde tezgah altı veya farklı bir alana kolaylık konumlandırılabilir. Mutfakta ek olarak buzdolabına yer vermek isteyenler mini modellerini rahatlıkla değerlendirebilir.

Akıllı Saat Kullanımı

Akıllı saatler, normal saatlerden çok daha kullanışlı. Ancak bazı konularda bu saatlerin özenli bir şekilde kullanılması gerekir. Akıllı saatlerin çoğu suya ve toza dayanıklı bir şekilde üretilir. Ancak akan suda basınç olduğu unutulmamalı. Akıllı saatler farklı kordon modelleri ile üretilmekte. Böylece kordon kısmını değiştirerek tarzınıza uyumlu hale getirmeniz mümkün. Pil patlaması gibi istenmeyen bir durumla karşılaşmamak adına bu saatlerin markanın önerdiği şarj cihazları ile kullanılması gerekir. Akıllı saat telefonla eşleştirmek için öncelikle telefonun bluetooth'unu açmak gerekir. Telefonu görünür yaptıktan sonra akıllı saat açılır. Saat ve telefonun bulunduğu eşleştirme ekranı belirinceye kadar beklenir sonrasında saatin güç düğmesine basılır. Buradan eşleştirme işlemi yapılmış olur.

Gıdaların Buzdolabına Doğru Yerleşimi

Gıdalar buzdolabına doğru bir şekilde yerleştirilmesi gerekir. Bu bilgileri aşağıdaki maddeler sayesinde öğrenmeniz mümkündür.

Üst Raf

-        Buzdolabının en soğuk rafı olur. Buzdolabı içerisindeki sıcaklık üst raflardan alt raflara doğru düşmektedir. Bu özellik sebebi ile en üstteki raflara hemen bozulabilecek gıdalarımızı koymamız gerekir.

-        Buzdolabının orta tarafında daha çok pişmiş yemeklerimizi muhafaza etmek için kullanmalıyız.

-        Pişmiş yemeklerimizle birlikte yoğurt, sandviç, hazırlanmış salata ve kahvaltılıklar gibi taze ürünlerde bu rafta muhafaza edilebilir.

-        Buzdolabının alt rafına hassas meyve ve sebzeler konulmalıdır.

-        Meyve ve sebzelerimizi buzdolabında meyve ve sebzeler için özel olarak yapılmış ve dolabımızın en alt kısmında yer alan kutular içerisinde muhafaza etmeliyiz.

-        Buzdolabı kapağının üst rafı; tereyağı, margarin, açılmış konserve kutusu, açılmış salça kutusu, gibi gıdaların muhafazası için uygundur.

MHP Eskişehir teşkilatı Bahçeli'yi ziyaret etti MHP Eskişehir teşkilatı Bahçeli'yi ziyaret etti