Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda şampiyon olarak üst üste üçüncü kez altın madalyanın sahibi olan Türkiye Goalball Kadın Milli Takımı'nın yardımcı antrenörleri Barış Keskin ve Caner Balıkçı, Eskişehir Garı’nda coşkuyla karşılandı. Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, milli takıma bu büyük başarıyı kazandıran antrenörlerimize çiçek takdim ederek onları tebrik etti.

İl Müdürü Osman Ercan, karşılamada yaptığı konuşmada, “Ülkemize büyük bir gurur yaşatan Goalball Kadın Milli Takımımızın bu başarısında emeği geçen başta antrenörlerimiz olmak üzere tüm sporcularımızı gönülden kutluyorum. Eskişehir olarak bu başarıdan büyük bir mutluluk duyuyoruz,” dedi.

Barış Keskin ve Caner Balıkçı, yaşadıkları heyecanı ve gururu paylaşarak, “Bu başarı bir ekip işi. Sporcularımızın üstün performansı ve azmi sayesinde üçüncü kez altın madalyaya ulaştık. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz,” şeklinde konuştu.

OEDAŞ Anadolu’nun kalbinde koştu OEDAŞ Anadolu’nun kalbinde koştu

Türkiye Goalball Kadın Milli Takımı, son yıllarda uluslararası arenada elde ettiği başarılarla adını altın harflerle yazdırırken, Eskişehir halkı da bu gururu paylaşmak için bir araya geldi.