Eskişehir Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı M. Ahmetcan Günay, 21 Ağustos'ta Diyarbakır'da kaybolan ve dün cesedi bulunan Narin için kontak kapattı.

Eskişehir Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası, 21 Agustos'ta Diyarbakır'da kaybolan ve dün cesedi bulunarak vahşice katledildiği ortaya çıkan Narin için tüm servis araçları bir araya gelerek Muttalıp'ta basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasının ardından tüm servis araçları korna çalarak Narin için ses yükseltti. 

"Melek olup aramızdan ayrıldı"

AhmetCan Günay, "Şimdi, Okul zilinin yeniden çalması yepyeni umutlar düşürüyor içimize. Ancak hepimizin kahrolarak öğrendiği bir başka konu var: Narin! Melek olup aramızdan ayrılan Minik Narin! Bugün, Narin için Okul Zili çalmadı! Bir daha asla çalamayacak." dedi.

"Daha kaç bebeğimizi kaybedeceğiz"

Narin'in ölümünün herkesi büyük yasa boğduğunu ifade eden Günay, "Toplumumuzun vicdanı daha kaç kez yaralanacak? Daha kaç bebeğimizi kaybedeceğiz? Yüreğimize düşen ateş zaten hiç sönmeyecek. Ancak Bu suça ortaklık edenlerin,duyanların, susanların en ağır cezaları almaları bir nebze merhem olacaktır. Temennimiz bu yöndedir." diyerek tepkisini dile getirdi. 

"Narin için son zili kornalarımızla çalıyoruz"

Pazar yeri sorununu ya çözün, ya çözün! Pazar yeri sorununu ya çözün, ya çözün!

Ailelere ve devlete gerekli önlemleri almak için görev düştüğünün altını çizen Günay sözlerine şu şekilde devam etti; "Narin, Melek kızımız seni koruyamadık. Ama burada tüm Servisçi Esnafı adına söz veriyoruz. Çocuklarımızı korumak için etraftaki olası kötü bakan gözleri görebilmek için daha dikkatli bakacağız. Bu vahşi canavarlara bir çocuğumuzu daha vermeyeceğiz. Biz üstümüze düşen göreve, sorumluluğa varız, her daim buradayız. Şimdi kontaklarımızı kaybettiğimiz tüm meleklerimiz için kapatıyoruz. Narin için son Zili biz kornalarımız ile çalıyoruz. Affet Bizi Narin!"