• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.300 %-0.08
  • ETHERIUM 2.550 %0.2
19°
1 ay önce Gündem

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, “Gülümsemeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında mevsimlik işçilerin çocuklarıyla bir araya gelirken, onlarla yakından ilgilenip, bağdaş kurarak açık hava sinemasında film izledi

1 ay önce Asayiş

Aksu ve Murat dağlarından gelen suların birleşimi ile oluşan ve Kütahya Ovası'ndan geçip Eskişehir üzerinden Sakarya Nehri'e dökülen Porsuk Çayı'nın yüzeyinde sayısı her geçen gün artan ölü balıkların görüntüsü vatandaşlarda tedirginliğe neden oluyor. Ölümlerin sudaki oksijenin azalmasından kaynaklı olduğu iddia edildi.

1 ay önce Sağlık Haberleri

Acıbadem Eskişehir Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Fırat Beğde, çocuklarda görülen yaz hastalıkları konusunda anne babaları uyardı. Dr. Beğde “Sıcak havalarda çocuğunuzu güneşten koruyun.

1 ay önce Gündem

Kırım Tatarı bir aileden gelen Kübra Köken, yıllardır Eskişehir'de çibörek ustalığıyla damaklara hitap ederken, atalarının göçerken getirdiği yaklaşık 150 yıllık bakır kazanı hala saklıyor.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de bulunan Protestan Kilisesi’ne zorla girmeye çalışan alkollü 2 şahıs hakkında hazırlanan iddianamede, haklarında 4’er yıldan 11’er yıla kadar hapis cezası talep edildi.

1 ay önce Gündem

Bursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Beylikova İlçesinde belediye tarafından Yalınlı Doğrul termal havuzları ve mesire alanı kuruluyor.

1 ay önce Ekonomi

Akbank yönetim ekibi, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti. Görüşmede, Eskişehir sanayi sektörünün gelişimine yönelik stratejiler ve iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

1 ay önce Gündem

Eskişehir HAYKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Bilir Temmuz ayından itibaren sanayicilerin süt fiyatlarının geri çekmesi nedeniyle açıklama yaptı.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin komisyonda kabul edilmesi sonra basın açıklaması düzenledi.