• DOLAR 34,09 %0.20
  • EURO 38,14 %0.12
  • ALTIN 2.841,97 %0.45
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.300 %1.45
  • ETHERIUM 2.490 %3.23
13°
1 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 29-31 Temmuz tarihlerinde 20.00 ile 08.00 saatleri arasında Maide Bolel Huzurevi Caddesi’nde asfalt onarım ve yenileme çalışması yapılacağını belirterek sürücüleri uyardı.

1 ay önce Kültür sanat

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları stajyer sanatçı alımı için seçmeler başladı. Seçmelerin yapıldığı opera binasında jüri üyeleri ve adayları ziyaret eden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, adaylara başarılar diledi.

1 ay önce Alış-Veriş/İş dünyası
1 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, vatandaşlarla ve esnafla buluşmaya devam ediyor. Başkan Ünlüce son olarak Orhangazi mahallesinde kurulan Pazartesi pazarını ziyaret etti.

1 ay önce Gündem

Tepebaşı Belediyesi Kadın Danışma Merkezi psikososyal ve psikolojik destek, hukuki destek ve beslenme danışmanlığı gibi hizmetler ile kadınlara katkı sunuyor.

1 ay önce Eğitim

Eğitim İş Sendikası üyeleri bugün İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaparak Öğretmenlik Meslek Kanunu’na boyun eğmeyeceklerini söyledi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitimleri Kursları (ESMEK) kursiyerlerinden oluşan “ESMEK Kadınlar Dans Topluluğu” yıl boyunca yaptıkları çalışmaları düzenledikleri kapanış etkinliği ile tamamladılar.

1 ay önce Kütahya

Kütahya'da, hayali daire satarak nitelikli dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

1 ay önce Bilecik

Bilecik Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan hurdalar ve hurda araçlar zabıta ekipleri tarafından çekilerek, sanayin güzel bir görünüme sahip olması sağlandı.

1 ay önce Afyonkarahisar

Tırla çarpışan otomobilde anne baba olay yerinde, çocuklara hastanede öldü