Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2024 Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’nda damga vurarak altın madalyalarla döndü.

 

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2024 Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlendi. Türkiye Şampiyonası’nda fotoğraf ve video kategorisinde sualtı dünyasını 11 ayrı kategoride en iyi görüntüleyen sporcular şampiyonluk ödüllerini ve madalyalarını aldılar.

Anadolu Üniversitesi puansız dönüyor Anadolu Üniversitesi puansız dönüyor

Su altı fotoğrafçıları, Akdeniz'in derinliklerindeki güzellikleri görüntüledi. Sporcular dalış eşleriyle fotoğraf ve video kategorilerinde madalya getirecek görüntüler elde etmek için dalışlar gerçekleştirdi.

Su altı fotoğrafçılarının objektiflerine deniz faunası, florası, amforalar ve batıklar yansıdı.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Erkan Balk, video film kategorisinde altın madalya, 60 saniye video kategorisinde altın madalya ve video bireysel kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

2024 Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’na katılan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Hakan Başar fotoğraf dalında, tema dalında Türkiye şampiyonu, modelli geniş açı 2. yaratıcılık dalında Türkiye 2.’si, bireysel sıralamada Türkiye 2.’si oldu.

Müsabakaların genel toplamında Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye 3.’üncüsü olurken, kulüp sporcuları ve dalış eşleri Efe Akçakayalıoğlu ile İrfan Çalo da muhteşem bir performans gösterdiler.

Seçici kurul tarafından görsellerin değerlendirmesinin ardından dereceye giren sporculara Kaş Meydanı’nda düzenlenen ödül töreni ile madalyaları verildi.