Samsung'un yeni akıllı saati Galaxy Watch Ultra, Turkcell eSIM desteği ile Türkiye pazarında kullanıcılarla buluşuyor. Galaxy AI'nin gücünü daha fazla kullanıcıya ulaştıran bu yeni cihaz, kişiselleştirilmiş içgörüler ve özel sağlık deneyimleri sunarken, eSIM özelliği sayesinde kesintisiz iletişim imkanı sağlıyor.

Turkcell eSIM Desteğiyle Satışa Sunuluyor

Samsung Electronics'in yeni giyilebilir ürünü Galaxy Watch Ultra, Türkiye pazarına Turkcell eSIM desteğiyle giriş yapıyor. Turkcell Pasaj üzerinden kontratlı veya peşin olarak satın alınabilen cihaz, müşterilere avantajlı teklifler sunuyor. Cihazı satın alan kullanıcılar, eSIM aktivasyonunu markanın akıllı telefonlarındaki saat uygulamasından veya Turkcell mağazalarından gerçekleştirebilecekler.

Galaxy Watch Ultra'nın Özellikleri

Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch7'nin gelişmiş fitness izleme özellikleri ve güçlü donanımı üzerine inşa edilmiştir. Galaxy Watch portföyünün en yeni ve en güçlü üyesi olan bu cihaz, yapay zekanın sunduğu yeteneklerle üst seviyedeki fitness deneyimlerini daha da ileriye taşıyor. Galaxy Watch’un dairesel tasarım mirasını sürdüren ikonik tasarımı, koruma ve görsel bütünlüğü artırırken, Dinamik Bağlantı Sistemi sayesinde her zaman ve her yerde en iyi versiyonunuzu olmanızı sağlıyor.

Ücretsiz Instagram Beğenileri Alabileceğiniz En İyi 3 Site Ücretsiz Instagram Beğenileri Alabileceğiniz En İyi 3 Site

Üst Düzey Performans ve Dayanıklılık

Titanium Grade 4 çerçeve ve 10ATM su direnci ile sınırları zorlamayı mümkün kılan Galaxy Watch Ultra, okyanusta yüzmekten ekstrem koşullarda bisiklete binmeye kadar geniş bir yelpazede gelişmiş fitness deneyimlerini izleme olanağı sunuyor. Cihaz, deniz seviyesinin 500 metre altından 9 bin metre üstüne kadar olan geniş bir yükseklik aralığında çalışabiliyor ve 100 metre derinliğe kadar su geçirmez.

Triatlon ve Bisiklet Özellikleri

Yüzme, bisiklete binme ve koşudan oluşan triatlon için yeni Multi-spor özelliği ile çoklu etaplı egzersizler takip edilebilir. Bisiklet için yeni Fonksiyonel Eşik Gücü (FTP) özelliği, AI destekli FTP metrikleri ile maksimum bisiklet gücünü sadece 4 dakikada doğru bir şekilde ölçerek kişiye özgü göstergelere dayalı olarak tam potansiyeli ortaya çıkarıyor. Cihaz ayrıca, fiziksel yeteneklere dayalı olarak gelişmiş Kişiselleştirilmiş Kalp Atış Ritim Aralıkları sunuyor.

Antrenman ve Güvenlik Özellikleri

Yeni eklenen Quick Access ile antrenmanlar anında başlatılabilir ve kontrol edilebilir. Güvenlik için Acil Durum Sireni etkinleştirilebilir. Antrenman sonrası gece moduna otomatik olarak geçen özel Galaxy Watch Ultra saat yüzleri ile istatistikler kontrol edilebilir ve karanlıkta optimal okunabilirlik sağlanabilir. Cihaz, en yüksek 3 bin nit parlaklığı ile güneş ışığında bile okunabilirlik sunuyor.

Uzun Pil Ömrü

Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch Serisi’nin en uzun pil ömrüne sahip. Güç Tasarrufu modunda 100 saate kadar ve Egzersiz Güç Tasarrufu modunda 48 saate kadar kullanım sunuyor.

Samsung Galaxy Watch Ultra, Turkcell eSIM desteğiyle kullanıcılarına üst düzey performans, dayanıklılık ve kesintisiz iletişim deneyimi sunuyor.