Dedektiflik alanında çok sayıda başarıya sahip olan Osman Çelik 2006 yılından beri öncü olduğu alanda ün kazandı. Geniş bir hizmet portföyü bulunan Osman Çelik Dedektiflik Bürosu yoğun bir talep görür. Kişisel ve özel meseleler hakkında çok sayıda müşteri bilgi toplamak adına çeşitli konular hakkında başvuru yapar. Uzman bir dedektif ekibi ile birlikte ülkenin her yanında hizmet veren Osman Çelik Dedektiflik Bürosu profesyonel bir tutumla hareket eder.

Eş Takip Hizmeti

Adana heyeti Eskişehir’de Adana heyeti Eskişehir’de

Eşler arasında bulunan güvensiz ortamda taraflardan birinin diğeri hakkında bilgi toplamak istemesi üzerine verilen bir hizmettir. Bu hizmet için başvuru yapan taraftan durumu dair tüm bilgiler alınır. Daha sonra şüpheli eşin tüm aktiviteleri takip edilip kayıt altına alınır. Eğer yasal bir süreç olursa bu kayıtlar delil olarak kullanılabilir.

Şüpheli eş hakkında bir araya getirilen bilgiler bir araya getirilir. Dosya haline getirilmeden tüm bilgilerin doğruluğundan emin olunur. Bu şekilde herhangi bir hata payı kalmaz. Usta bir dedektif tarafından toplanan fotoğraf, video ve diğer dokümanlar açık alanda elde edildiğinden yasal bir sorun yaratmaz. Dosya haline getirilen tüm belgeler belirlenen zaman dilimi içinde teslim edilir.

Adres Tespit Hizmeti

Boşanma, velayet, dolandırıcılık, kayıp ve icra gibi pek çok sebepten dolayı adres tespitine ihtiyaç duyulur. Uzun süre ortada olmayan kişileri bulmak için uzman bir ekip profesyonel çalışmalar sonucu harekete geçer. Yasal olarak herhangi bir sakıncası olmayan bu yöntem adresini saklı tutan kişilere karşı sıklıkla talep görür.

Boşanma Davalarına Destek Hizmeti

Mutsuz evlilikler doğal olarak boşanma ile sonuçlanır. Boşanma talebi her iki taraftan da gelmiyorsa uzun bir mahkeme süreci gerçekleşir. Bu nedenle profesyonel bir dedektif yardımı ile boşanmanın gerekliliğini kanıtlayacak deliller elde edilebilir. Özellikle boşanma sürecinde işi yokuşa süren tarafların haksızlığını kanıtlamak için profesyonel bir yardım gerekir. Aynı zamanda nafaka, tazminat ve mal paylaşımı gibi durumlarda da delile ihtiyaç duyulur.

Boşanma sürecinde olan müşterilerden ilk olarak duruma dair detaylı bir bilgi alınır. Daha sonra karşı tarafın bulunduğu mekanlar belirlenir. Görüştüğü tüm kişiler ile ilgili kayıt tutulur. Yine bu kişi ile ilgili suç araştırması yapılır. Mali kayıtlara bakılıp herhangi bir suç unsurunun olup olmadığı tespit edilir. Nafaka ve mal paylaşımı durumlarında gelir ve gider kontrolleri yapılır. Bilgiler teyit edildikten sonra tüm dokümanlar dosyalanır ve müşteriye teslim edilir.

Kişisel İşlerinizde Profesyonel Dedektif Hizmeti Alın

Özel meseleler için profesyonel bir destek almak adına Osman Çelik Dedektiflik Bürosu ile iletişime geçmek mümkündür. Profesyonel dedektif kadrosu pek çok alanda yüksek başarı oranına sahiptir. Büronun internet sitesinde yer alan dedektif talep formunda yer alan bilgileri eksik bırakmadan doldurarak destek alabilirsiniz.