Stratejik Plan ve Yatırım Programı tartışıldı Stratejik Plan ve Yatırım Programı tartışıldı

Yeni Sendika Genel Başkan Yardımcısı Abdulbaki Tekin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Tekin, mesajında Kurban Bayramı’nın Türkiye ve İslam alemine barış, huzur ve kardeşlik getirmesi dileğinde bulundu.

Barış ve Kardeşlik Temennisi

Abdulbaki Tekin, “Barış, kardeşlik ve bereketini tüm benliğimizle hissedip yaşamanın huzuruyla bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve dirliğimize hizmet eden özel günlerdir. Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşmalıyız,” ifadelerini kullandı.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Tekin, mesajında ayrıca, “Kurban Bayramının ülkemizin birlik, beraberlik ve istikrarına katkı sağlamasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bu duygular içinde mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Bu güzel bayramın başta tüm sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam âlemine ve tüm dünyaya barış, huzur ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum,” dedi.

Yeni Sendika Genel Başkan Yardımcısı Abdulbaki Tekin’in bu anlamlı mesajı, Kurban Bayramı’nın manevi değerini vurgularken, birlik ve beraberliğin önemine de dikkat çekti. Bayramın, toplumdaki tüm dargınlık ve kırgınlıkların son bulduğu, hoşgörünün egemen olduğu bir dönem olmasını dileyen Tekin, tüm İslam âlemi için barış ve huzur temennisinde bulundu.