CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çinar, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Engin Vural’ın, çöp birikmesi ve belediyenin yetersiz hizmet verdiği yönündeki iddialarını şaşkınlıkla karşıladıklarını belirtti. Çınar, "Odunpazarı Belediyesi olarak, temizlik hizmetleri ve çevre düzenlemeleri konusunda bugüne kadar sergilediğimiz titiz çalışmalarla halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyoruz.

Belediyemiz, modern araç filosu ve deneyimli temizlik ekibiyle Odunpazarı’nda günlük çöp toplama işlemlerini düzenli olarak sürdürmekte olup, kentin temiz ve yaşanabilir bir ortam olmasını sağlama konusunda büyük bir hassasiyet göstermektedir. Bu bağlamda, mahallelerimizde hem çöplerin toplanması hem de çevre temizliği düzenli ve eksiksiz bir şekilde yapılmaktadır.

Evlatlarımıza sahip çıkın Evlatlarımıza sahip çıkın

Odunpazarı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda her vatandaşın taleplerine çözüm üretmekte, çevre temizliği gibi temel hizmetlerin yanı sıra; eğitim, kültür, kadın ve gençlere yönelik projelerde de öncü olmayı sürdürmektedir. Özellikle son yıllarda hayata geçirdiğimiz çevre dostu projeler, geri dönüşüm çalışmaları ve yeşil alanların artırılmasına yönelik hizmetler, vatandaşlarımız tarafından da takdirle karşılanmaktadır.

Bu tür gerçek dışı iddiaların, belediyemizin özverili çalışmalarını gölgeleyemeyeceğini kamuoyuna saygıyla bildiririz. Her zaman halkımızın yanında olmaya, onların taleplerini dikkate alarak hizmet vermeye devam edeceğiz.

Bilecik Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi’nden çöp kamyonunun kısa süreli kullanımı için yardım talebinde bulunmuş bu doğrultuda bir araç görevlendirilmiştir. Konunun çarpıtılmakta ve halkımızı yanlış bilgilendirilmektedir. İlgilililerin çevre konusunda daha duyarlı olmasını rica ediyoruz."