ETOS ve “Çevre ve Hayvan Hakları Çalışma Gurubu” üyeleri Dr. F. Tansu Sakarya ve Prof. Dr. Mediha Canbek yürütücülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte ücretsiz mama ve kaplar dağıtıldı. “Yıldıztozu Yardımlaşma Grubu” ve ETOS üyeleri tarafından hazırlanan hayvan figürlü ev ve süs eşyaları, çeşitli hediyeler, canlar için giysiler sokakta kurulan stantlarda katılımcıların beğenisine sunuldu.

   Ayrıca, çocuklarımızla birlikte onlarda var olan hayvan sevgisini daha da geliştirmek amaçlı yine, ETOS üyeleri Sanatçılar İnci Canfes, Sema Deniz Arlı tarafından hayvan figürlü baskı, seramik ve heykel çalışmaları ile Rimel Deniz Köylüoğlu ve Ceren Duran tarafından resim, yüz boyama, farklı sanatçılar tarafından canlı müzikler yapıldı.

Amfi Tiyatro’da Fransız sanatçılar çaldı Amfi Tiyatro’da Fransız sanatçılar çaldı

    Çok sayıda Eskişehirli aile ve çocukların aktif olarak katıldığı etkinlik için konuşan ETOS Dernek Başkanı Nihal Bağcı; “ Çocukların küçük yaşlarda hayvan sevgisi ile tanışması; sürdürülebilir bir yaşama, temiz ve sevgi ile bezenmiş bir Dünya’ya daha bilinçli ve kararlı olarak sahip çıkmalarının ilk adımıdır.” dedi.