• DOLAR 34,19 %0.21
  • EURO 37,17 %0.13
  • ALTIN 2.978,79 %0.83
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.800 %0.44
  • ETHERIUM 2.603 %-0.86
5°

Eskisehir Haberleri

eskisehir haberleri ve güncel eskisehir gelişmeleri, eskisehir ile ilgili tüm video, eskisehir fotoğrafları ve eskisehir haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Asayiş

Eskişehir'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli ile çıkan arbede sonucunda, polis memuru silahla vurularak ağır yaralandı.

Asayiş

Eskişehir'de sokak hayvanlarına ilişkin yeni bir kanun teklifine karşı çıkan kalabalık bir grup, yürüyüş yaparken, tartışmalı bir olay yaşandı.

Siyaset
Yaşam

Eskişehir'de Rus Asıllı Veronica Aydın'ın 3 Günlük Çöp Toplama Seferberliği

Çevre

Yossak Deresi Sel Kapanı’nın tamamlanması ile Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinin taşkın riskine karşı korunmasını hedefleniyor.

Gündem

Eskişehir Elektrik Mühendisleri Odası: Eskişehir’de özelleştirme sonrası trafo merkezleriyle dağıtım panoları, dağıtım panoları ile binalar arasındaki besleme kablolarına yapılan ekler...

Eğitim

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, alanında uzman akademisyenlerle köklü eğitim tecrübesini genç eczacı adaylarına aktarıyor.

Asayiş

Eskişehir’de parkta spor yapan bir vatandaşın 40 bin TL değerindeki cep telefonunu çalan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, yönetimi ve Dumlupınar Belediye Başkanı Zekeriya Yılmaz, Ünlüce’yi ziyaret etti.

Spor

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları için açılış töreni düzenlendi.

Çevre

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Günyüzüm Projesi” kapsamında, Günyüzü ilçesinde üretim yapan çiftçilere hibe olarak teslim edilen...

Asayiş

Eskişehir’de kumar borcundan dolayı bir evden hırsızlık yaptığı esnada 72 yaşındaki Safinaz A.’yı darp ederek öldürdüğü iddia edilen hasta nakil...